Fem Pilota - Capçalera

La Lliga a Perxa ‘Trofeu Diputació d’Alacant 2016’ continua el seu curs

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

El passat cap de setmana es va celebrar la 3a jornada per als grups de 1a i 2a i la 4a per al grup de tercera.

El grup de 1a, aquesta jornada, ens ha deixat els enfrontaments entre Benasau 10 – 0 Benimagrell i Sella 10 – 4 Mutxamel. En la primera de les partides, l’equip revelació del campionat, Benasau, ha guanyat de forma contundent i ha posat un peu en les semifinals, ja que les jugarà si guanyen les partides que els queden com a locals. Els carrers de Benasau són un antic fortí d’aquesta modalitat i ara sembla que els jugadors benasauers han renovat les defenses i es presenten disposats a plantar cara a qualsevol dels rivals de 1a de perxa. En l’altra partida, l’equip de Sella, amb una perxa renovada per l’absència de Jesús i format per Jordi al bot i Kiko a la bolera, han tornat a la senda de les bones sensacions i han aconseguit una clara victòria davant de Mutxamel. Aquest equip compta, entre els seus jugadors, amb dos germans bessons, Borja i Pepe Berenguer, que han deixat pilotades de qualitat que el públic local ha sabut premiar.

La partida entre Top Recambios Castells de Castells i Agost es jugarà el proper dia 17 d’agost dintre del programa de les Festes Patronals de Castells de Castells.

El grup de 2a, aquesta jornada, ens ha deixat un reagrupament al capdavant de la classificació, ja que, llevat de Xixona, la resta d’equips estan a dos punts de diferència. Dissabte de matí, es va jugar la partida entre Sella 10 – 0 Crevillent. Cap destacar la reaparició d’un gran jugador de pilota en el C.P. Sella, Miguel Ivorra, un mític jugador de pilota a perxa. Altra partida va ser la disputada pel Campello 10 – 4 Xixona. Amés del nivell que ofereixen els joves pilotaris d’El Campello, com Guille i Carlos, cal sumar la veterania i saber jugar que té Vicent d’Alcoleja, altre gran jugador d’aquesta modalitat. Per últim, La Vila Joiosa 10 – 3 Llíber: La Vila és un gran equip que compta, entre els seus jugadors, amb Toni Buades o Adolfo II, que fan d’aquest equip un dels màxims favorits per estar en les semifinals per la victòria contundent contra el fins el moment líder del grup.

El grup de 3a, el més nombrós i, potser per això, el més competit, ens deixa una setmana més un líder ferm, Relleu, que fins al moment no mostra cap fissura i compta les partides per victòries. Aquesta jornada ens ha deixat tres victòries locals i una visitant i, com a destacats en la classificació, els equips de Relleu, Benimantell i Benifallim.

Agost 10 – 4 Crevillent                                Cocentaina 1 – 10 Benifallim
Benimantell 10 – 1 Mutxamel                   Relleu 10 – 5 Sella
 

3ª Perxa Relleu- Sella C. Juanra i David pts. de Relleu i Sella. Fotografia: CPV Sella

Aquesta jornada, aprofitant un fet que ens alegra a tots .els amants de la pilota valenciana i, en particular, als amants de la modalitat de perxa, els jugadors tindran el detall de vestir-se de blanc, ja que tornarem a veure l’esparadrap en la mà d’un gran jugador de pilota: Miguel Ivorra Pérez, “Miguelet de Sella”  (Clica sobre l'enllaç per llegir l'article de "Miguelet de Sella".)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article