Fem Pilota - Capçalera

Naix el 'I Circuit a llargues'

Ratlles

PilotaVeu / València. 

La Federació de Pilota Valenciana mitjançant el comitè de joc a ratlles està confeccionant un nou campionat que es preveu que siga tota una novetat a més d’un revulsiu al món de la pilota valenciana.

En aquesta primera edició els equips participants seran els 5 primers classificats de la lliga a Llargues “trofeu Diputació d’Alacant 2016”, PARCENT, BENIMAGRELL, SELLA, VALÈNCIA i LA VILA JOIOSA, i el campió de la lliga a palma “trofeu Diputació d’Alacant 2016”, AGOST.

El torneig es composa de 7 partides, les 5 primeres tots contra tots més les semifinals i la final. Les partides es disputaran en 7 seus/pobles predeterminats segons les sol·licituds dels mateixos. Segons informa el comitè ja hi ha alguns pobles desitjosos de poder portar aquest nou “circuit a llargues” als seus carrers, Ondara, Poble Nou, Xaló, i alguns més que encara estan per concretar. La idea és oferir 3 partides cada diumenge que es juga la competició perquè el poble/seu puga gaudir de tot un dia de pilota amb els millors jugadors i equips.

Cada partida tindrà un premi de 200€ a l’equip guanyador, a més d’un molt suculent premi de 2.000€ al campió i 1.000€ al subcampió del torneig.

Entre la nòmina de jugadors que participaran en aquest “I circuit a llargues” podrem trobar els millors de la modalitat, com són les banques Malia de Laguar i Àngel de Murla, els dos finalistes de l’última lliga, a més dels millors restos com són Jordi de Sella, Giner de Murla, Tato d’Altea, Pedro de València o Sergi Belda d’Agost. Alguns d’aquests jugadors són habituals als diferents trinquets del País a més de molts que es queden per nombrar com Jesús i Kiko de Sella, Martí I i Martí II de València, Sacha d’Orba, German de Parcent, Adolfo II de Sella, Mario del Campello o Ramón d’Agost.
 

Finals de Palma 2012 a Sella

Segons informa l’organització, estan a la busca i recerca d’un patrocinador que li done nom al ”I Circuit a Llargues”, i així poder, encara més si cap, ser tot un referent al món de la pilota valenciana.

La província d’Alacant és la mare de la modalitat a llargues i de la majoria dels equips que participen i dominen la mateixa. És per això que li agradaria a l’organització poder trobar una empresa referent al País Valencià que done el suport econòmic necessari per poder fer el més espectacular dels tornejos fins al moment.

Així i tot, podem dir que durant els propers mesos d’octubre, novembre i desembre es realitzarà un torneig que il·lusionarà a tot el món aficionat i que aspira a ser un nou referent a la pilota i poder omplir els carrers dels diferents pobles oferint un gran espectacle.

Seguirem informant...

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article