Fem Pilota - Capçalera

Alfarb prepara la XIV edició del Trofeu Conrado Casanova de galotxa

Galotxa

Paco Durà/Alfarb

El Club Pilotari Marquesat ha organitzat la disputa del XIV Trofeu Conrado Casanova, en la canxa municipal d’Alfarb, per al proper dissabte dia 30 de juliol a les 18.30 hores, una extraordinària partida de galotxa, en la qual s’enfrontaran dos equips, formats per dos jugadors professionals i un d’aficionats del club, a més dels feridors locals. En esta pugna estarà prohibit el joc a les galeries.
 
Serà un dia especial, amb un cartell de primeríssim nivell, en el qual els aficionats de la comarca podran gaudir de vore figures tan destacades com Puchol II, subcampió individual, i un dels millors escaleters que hui dia xafen els trinquets. Junt al rest de Vinalesa, estarà el mitger Héctor, de la Vall de Laguar, que es també un dels triats en els campionats que organitza Val Net. I com a punter estarà la jove figura local, Pau, així com el feridor del primer equip de Marquesat, Benja.
 
Enfront estarà un equip composat per Marc, una de les grans revelacions de la temporada al món professional. Jugador de Montserrat i gran coneixedor de la modalitat de galotxa, ja que es féu jugador amb l’equip juvenil i aficionat del seu poble, fins que enguany va debutar en el Circuit Professional per substituir un lesionat i ja s’ha quedat fixe en els cartells de primera categoria que organitza l’empresa.
 

Marc jugarà amb Fèlix, Gerardo II i Pau. Fotografia: Miquel Navarro
 
Al costat estarà Fèlix, un dels millors mitgers de l’escalafó professional. Present des de fa molts anys en el Circuit Professional i en totes les competicions i trofeus més importants. I com a punter estarà Gerardo II, una altra de les figures locals, i mitger del primer equip de Marquesat. A més del feridor Pau.
 

Fèlix formarà part d'uns dels equips del Trofeu. Fotografia: Miquel Navarro 
 
El duel es presenta força atractiu,  ja que els guanyadors s’emportaran el trofeu i un premi de 300 euros a la corda. Per tant, tot apunta que la canxa d’Alfarb acollirà un esdeveniment de primera magnitud, amb figures que no es veuen tots els dies en un recinte dedicat a la galotxa.
 

Cartell del Trofeu. Fotografia: Val Net
 
D’eixa manera, un anys més, el Club Pilotari Marquesat, retrà homenatge a la memòria de Conrado Casanova, que fou l’ànima de la pilota en Alfarb al llarg de molts anys, com a jugador i com a directiu del club, i que va passejar el nom del seu poble per tota la geografia valenciana amb molt de ressò, essent capità d’aquell llegendari equip que guanyà quatre campionats autonòmics de galotxa, als anys setanta. I que estava format per Conrado, Agustí, Gerardo i Sopetes, entre d’altres.
 

Conrado Casanova. Fotografia: Paco Durà 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article