Fem Pilota - Capçalera

La XXVII Lliga a Perxa 'Trofeu Diputació d’Alacant' ja està en joc

Ratlles

Jordi Garcia / Sella. 

El passat cap de setmana va començar la XXVII Lliga a Perxa amb la 1a jornada de la 3a categoria, i el proper dissabte i diumenge començarà per a la resta de categories i equips.

En aquesta edició la Lliga a Perxa compta amb la participació de 20 equips, 2 més que l’any passat, amb un total de 15 pobles inscrits. La competició queda distribuïda en tres categories, 1a i 2a amb 6 equips i 3a amb 8 equips.

Primera:                                                             
Sella A, Agost A, Benimagrell, Benasau, Mutxamel i Castell de Castells          

Segona:
Sella B, La Vila Joiosa, El Campello, Llíber, Xixona i Crevillent A.

Tercera:
Sella C, Agost B, Benimantell, Benifallim, Relleu, Crevillent B, Cocentaina i Mutxamel B. 
                                             
                                                                                                                                                            
La fase regular de la Lliga està prevista que finalitze el 2n cap de setmana d’octubre quan es donarà pas a la fase final on es veuran els 4 millors equips de cada categoria en les semifinals.

Les finals es celebraran el 5 i 6 de Novembre a la localitat de Castells de Castells. Aquest poble de tradició pilotaire ja fa molts anys que participa tant a la lliga de llargues i palma com a la de perxa, deixant constància del seu bon fer i de la llavor que dia a dia sembra gent com Vicent i molts altres. Enguany comptaran amb un equip a la màxima categoria i per la nòmina de jugadors que hi ha inscrits de segur que seran un dels màxims aspirants a aconseguir el campionat.

Quan encara tenim tots al record les finals de la lliga a llargues i palma celebrades fa tan sols una setmana a Parcent, ja torna a enlairar-se la pilota de badana pels carrers de les diferents comarques de la província d’Alacant com a mostra de la vitalitat que la pilota valenciana viu als diferents pobles.

La 1a jornada disputada a la 3a categoria ens ha deixat els següents resultats:

Sella C 10 – 3 Agost B                                    Cocentaina 10 – 4 Mutxamel
Benifallim 10 – 1 Benimantell                    Crevillent 9 – 10 Relleu
 
Vos convidem que visiteu els diferents pobles que hi participen i gaudiu d’un dissabte o un diumenge de pilota al carrer, que és una de les coses bones que té l’estiu valencià, el joc a Perxa.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article