Fem Pilota - Capçalera

La Pobla de Vallbona, Quart de Poblet, Paterna i Moixent regnen al frontó d’Albal

Frontó

PilotaVeu / Albal. 

El frontó d’Albal va coronar, el cap de setmana passat, l’equip de la Pobla de Vallbona, format per Pasqual i Moro com a nous campions del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València.

El frontó de la Cooperativa d’Albal estava ple de gom a gom i els jugadors del Camp de Túria van disputar una partida molt completa davant d’Almussafes, equip  format pels joves Luis de La Vega i Dani. Els jugadors de la Ribera començaren la partida molt forts però van anar de més a menys contra una parella molt sòlida, la de La Pobla, que es va mostrar intractable durant tota la partida.  

El Moro i Luis tingueren una bona batalla en els últims metres del frontó, amb tot tipus de pilotades: per davant, de rebot, pilotes d’esquerres..., tot un ventall de pegades que feren gaudir de valent al nombrós públic assistent.
 

Els quatre finalistes durant la final de 1ª categoria. Fotografia: FPV 

A la fi, els de La Pobla s’imposaven per 41 a 25, de manera que es van emportar el Trofeu de Campions per parelles del 2016.
 

De roig Almussafes i de blau la Pobla de Vallbona. Fotografia: FPV

Quart de Poblet guanya en la categoria de plata 

Com a prèvia de la final de primera, es va disputar la final de la segona categoria entre les formacions de Benicarló i Quart de Poblet, amb victòria per 41 a 32 per als de l’Horta Oest. La partida sempre anava un poc descompensada, ja que els de Quart sempre anaven davant en el marcador. Tot i això, José, Cristian i Iván feren una gran partida però Jesús i Jaime es mostraren més complets durant tota la final.
 

De roig l'equip de Quart de Poblet i de blau Benicarló. Fotografia: FPV

Al llarg del matí, lliuraven els trofeus Isabel Garcia, diputada d’esports; Ramón Marí, alcalde d’Albal; Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació; Lola Martínez, regidora d’esports d’Albal, i Manuel Díaz, regidor d’esports de Quart de Poblet.

Paterna i Moixent, campions en tercera A i B

A més, en la jornada de dissabte es disputaven les finals de la tercera categoria A i la tercera B.

En primer lloc, Tamborí B i Moixent D disputaven la final de 3aB, que va ser la final més disputada i es va resoldre per la mínima, és a dir, 41 a 40 per als de La Costera. Pedro i José aconseguiren l’últim punt de la partida, cosa que va fer que s’emportaren el trofeu de campions. Quique i Xavi, del Tamborí, completaven una gran partida que quasi els du al triomf final.
 

Finalistes 3ª A. De roig Moixent D i de blau Tamborí València. Fotografia: FPV 

Pel que fa a la tercera categoria A, també resultava una final molt divertida i atractiva per al públic. Aquesta va acabar amb un apretat resultat de 36 a 41 per a Paterna, que s’imposava a l’equip B de Moixent. Toni i José María van demostrar la seua experiència en els difícils moments de la partida, tot i que Pepe i Vicent els van posar les coses molt difícils. Es tanca així una nova edició del Trofeu Diputació de València, que ha tingut unes finals a l’altura del campionat i amb una molt bona acollida de públic assistent.
 

Finalistes 3ª B. De roig Paterna i de blau Moixent. Fotografia: FPV 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article