Fem Pilota - Capçalera

Ovocity-Marquesat i Kiwa-Quart disputaran la final d’El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Marquesat-Quart de les Valls.
 
Els equips d’Ovocity-Marquesat i Kiwa-Quart de les Valls s’han classificat per a disputar la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, després d’eliminar en semifinals, respectivament, els representants d’Albuixec i Beniparrell.
 
Albuixec dóna la cara, però cau a Alfarb
 
A la canxa d’Alfarb hi havia bon ambient per vore qui arribava a la final, ja que els d’Albuixec havien anunciat que anaven amb molta il·lusió, després d’haver guanyat la partida d’anada per un joc, 70-65. Açò féu que els de l’Horta Nord agafaren moral i que eixiren a la canxa molt motivats. I així ha sigut, perquè han guanyat els dos primers jocs i s’han posat per davant, 10-0. Però els de Marquesat (Pau, Gerardo II, Sopetes II i Benja) han reaccionat ràpidament i han igualat el marcador a 10 tantos i han passat davant 20-10. Albuixec ha contraatacat i ha tornat a igualar a 20 i a 30 tantos. Però Sergi, Samuel, Samper i el feridor Carlos, han baixat el rendiment, en part per la pressió i els nervis i també perquè els locals apretaven molt. I quan han trencat un joc del rest, ja s’han apoderat els de Marquesat i cada vegada era més gran la superioritat de Pau i els seus companys, que han sentenciat 70-40.
 

Jugadors del Ovocity Maequesat 

Tot i això, el feridor d’Albuixec, Carlos, ens deia que “veníem amb molta il·lusió, però a partir dels 30 tantos, hem notat la pressió i el fet de tenir enfront un gran rival. No ha pogut ser, però hem donat la cara fins al final i hem fet bona campanya”.
 

Jugadors del CPV Albuixec 
 
Quart derrota de forma contundent Beniparrell
 
I al carrer de Quart de les Valls no hi ha hagut cap sorpresa tampoc. Els locals eren favorits i han fet valdre la seua condició davant Beniparrell.
 

Jugadors del Kiwa-Quart de les Valls 

El Moro, Guillermo (J. Antonio), el Xato i el feridor Berbis han posat molta gana des del principi. I  després de la igualada a 10 tantos, han ofegat els contraris, Julián, Herrera i Toni (hui no ha jugat Ponce) i d’un colp han posat el marcador 60-10. Un avantatge que ha deixat pràcticament decidida la semifinal i enfonsat l’equip de Beniparrell, ja que la superioritat dels locals ha sigut manifesta, encara que Berbis no ha estat tan encertat com altres dies, fent prou faltes al ferir, almenys, en la primera meitat de la partida. Després d’eixa diferència, Guillermo ha deixat el seu lloc a Juan Antonio i el Xato ha passat a jugar de mitger. Els de Beniparrell han fet dos jocs més i els locals uns altres dos jocs i el resultat final de 70-20, no deixa cap dubte de qui era el millor per anar a la final.
 

Jugadors del CPV Beniparrell 
 
La final serà una festa a la canxa de Beniparrell
 
Ara ja han començat els preparatius en els dos pobles dels finalistes. I cal esperar que el proper dissabte, dia 23, a la canxa de Beniparrell es veja molt bon ambient per la presència de molts seguidors, que aniran amb transport públic i privat (de Quart ja s’ha anunciat un autobús), perquè la final del Trofeu El Corte Inglés sempre és una festa important per al món aficionat de la galotxa. 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article