elmusa

Albal epicentre del frontó valencià

Frontó

PilotaVeu / València. 

Aquest cap de setmana el frontó de la cooperativa d’Albal (l’Horta Sud) albergarà les finals del Diputació de València de frontó per parelles, una magnífica instal·lació que ja va ser seu de les finals en l’edició del 2012.

En la màxima categoria es jugarà una final inèdita entre els equips d’Almussafes (la Ribera Baixa) i la Pobla de Vallbona (el Camp de Túria).

Per la formació de la Pobla jugaran Pascual i el Moro, equip invicte en la competició que arriba a la final amb molta força i confiança, ja que durant la lliga regular han sumat tots els punts possibles i no han perdut cap partida, sent l’equip favorit per al títol.

Mentre que per Almussafes, el seu camí fins a la final ha sigut més complicat i Dani i Lluís de la Vega, en les semifinals, hagueren de remuntar en la partida de tornada el resultat de l’anada contra la formació de Xest , guanyant contra pronòstic i classificant-se per a la final.

Per tant, encara que la formació de la Pobla pareix ser favorita per a endur-se el títol a les seues cvitrines, no ho tindrà gens fàcil, ja que en una final pot passar qualsevol cosa.
 

De roig la formació d'Almussafes i de blau la Pobla. Fotografia: FPV

Respecte a les altres finals, en segona categoria s’enfrontaran les formacions de Benicarló i Quart de Poblet diumenge de matí. Per la formació de Benicarló jugarà Cristian i Jose mentre que per Quart Jaime i Naharros.
 

De roig CPV Quart de Poblet i de blau CPV Benicarló. Fotografia: FPV 

En la tercera categoria A es veuran les cares els equips de Paterna i Moixent B i en 3a B jugaran  l’equip de Moixent D contra Tamborí B.

Per tant, el millor frontó valencià passa aquest cap de setmana pel frontó d’Albal.

Horari de les partides:

Dissabte:

17.00 hores. Final de 3ª Categoria B: CPV Moixent D contra CPV Tamborí B
18.00 hores. Final de 3ª Categoria A: CPV Moixent B contra CPV Paterna 

Diumenge:
10.30 hores. Final 2ª Categoria: CPV Quart de Poblet contra Arrea-li Bona Benicarló
12.00 hores. Final 1ª Categoria: Ajuntament de la Pobla de Vallbona contra CPV Almussafes
 

Foto finalistes i autoritats durant la presentació de les finals. Fotografia: FPV 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article