elmusa

Beniparrell i Albuixec colpegen primer

Galotxa

Paco Durà / Albuixec-Alfarb.
 
Els equips d’Ovocity-Marquesat A i Kiwa-Quart de les Valls tenen, en teoria, més opcions de passar a la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, després de les partides d’anada de semifinals que s’han jugat a les canxes d’Albuixec i Beniparrell, però els dos equips han perdut per pocs jocs de difrència en la primera partida de semifinals. 
 
Emoció en la canxa d’Albuixec
 
A la canxa d’Albuixec, s’ha disputat una partida molt emocionant en què els locals (Sergi, Samuel, Samper i el feridor Carlos) han guanyat 70-65 al Marquesat A (Pau, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja).
 

Equip d'Albuixec

La partida ha tingut alternatives en les quals ha anat davant un i altre equip. A la fi, els visitants tenien avantatge de 65-60 però els d’Albuixec han fet la remuntada final de dos jocs i han guanyat la partida, enmig de gran emoció per als jugadors i aficionats dels dos pobles. El feridor Carlos manifestava que “tot i reconèixer que el resultat els pot donar a ells més possibilitats, no descarte que puguem passar a la final. Almenys ho intentarem en la canxa d’Alfarb, on podem tenir les mateixes possibilitats de guanyar que en la nostra. De moment, tot està obert”.
 

Equip d' Ovocity Marquesat 
 
Beniparrell anirà a Quart amb dos jocs d’avantatge
 
Per altra banda, a la canxa de Beniparrell, l’equip local també ha guanyat al Kiwa-Quart de les Valls per un resultat apretat, 70-60. Dos jocs d’avantatge que, els de Quart pensen que els podran superar al seu carrer i que els de Beniparrell saben que serà complicat; però, tothom sap que les partides s’han de jugar.
 

Equip de Beniparrell 
 
En la partida de hui, Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni han estat bé i han guanyat el Moro, Guillermo, el Xato i el feridor Berbis.
 

Equip de Kiwa-Quart de les Valls 

La partida ha estat anivellada i els visitants es queixaven de la “mala sort” i deien que “la pilota els ha dit molt”. Mentre que els de l’Horta Sud consideraven que havien fet “una bona partida davant d’un rival difícil”. Per la qual cosa, es mostraven satisfets, si bé tenen prou cautela a l’hora de parlar de passar l’eliminatòria, perquè recorden que l’any passat ja van perdre en semifinals contra el mateix rival. Per tant, fins al proper dissabte no se sabrà qui juga definitivament la final.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article