elmusa

Parcent prepara les finals de les Lligues de llargues i palma més emotives

Les finals de la XXXII Lliga a Llargues i la XXIV Lliga a Palma Trofeu Diputació d’Alacant es disputen a Parcent

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Amb la disputa de la partida de tornada de la semifinal de 1a categoria de llargues entre València Més Pilota i Parcent amb resultat d’1 a 10 per als alacantins i amb la tornada de les semifinals de juvenils quedaven configurades les finals de la lliga de llargues i palma 2016. Després de tota una lliga plena de lluita i sacrifici hem arribat a les finals, i serà una jornada per al record per a tots aquells equips participants, i de segur que també per a tots aquells que tinguem l’oportunitat de gaudir de cada una d’aquestes partides.

Per acabar de posar la guinda al pastís, dimecres 8 de Juliol es van presentar les finals a Parcent, localitat seu de les mateixes. La presentació va comptar amb la presència de l’alcalde de Parcent, Máximo Revilla, el regidor d’Esports Joan Ripoll a més de diversos representants de la Federació de Pilota Valenciana com Vicent Molines, vicepresident i altres representants del comitè de joc a ratlles a mes de Moisès Ballester com a president del CP Parcent. Després d’uns parlaments es van presentar tots els equips participants destacant les dos finals de 1a categoria tant de llargues, que enfrontarà Parcent i Benimagrell, com de palma entre Agost i Tibi.

Caldria destacar la gran expectació que la partida corresponent a la final de llargues entre Parcent i Benimagrell està creant, ja que Parcent, poble que acull les finals, seria el millor regal per a tot el poble i a més a més amb l’alt nivell que han demostrat Àngel, Marc, Saxa i German. Un altre detall és que és la tercera final a la qual arriben havent aconseguit el títol l’any 2013. Per part de Benimagrell compta també amb un excel·lent planter de pilotaris com Malia, Mario, Tato i Paco subcampions en les dos últimes edicions, trobe que amb això i el nivell d’aquesta categoria està tot dit.

Menció especial en la presentació de les finals va tindre la presentació de l’acte d’homenatge que la lliga de llargues i palma, comitè de joc a ratlles i clubs de pilota de la província d’Alacant volen retre-li a Àlvaro de Tibi, jugador que enguany ens ha deixat, fent un buit al món de la pilota que de cap forma i manera es podrà tornar a omplir. L’acte es realitzarà abans de la presentació de la final de 1a de llargues, partida que l’any passat ell estava jugant i guanyant conjuntament als seus companys i amics del CP Sella. Esperem que tothom puga anar-hi per poder, tots, retre-li la mes gran ovació que cap jugador de pilota mai haja tingut.

Àlvaro de Tibi, sempre amb nosaltres!

Per últim destacar que l’Ajuntament de Parcent va tindre un detall amb tots els jugadors participants en les finals obsequiant-los amb un detall d’una bodega de la localitat, i finalment van tancar amb la foto de família dels equips participants en les finals.

HORARIS FINALS

Dissabte 09/07 11:00 h  Final Juvenils                    C.P. BENIDORM contra C.P. MURLA
Dissabte 09/07 16:00 h Final 3ª palma   TOP RECAMBIOS CASTELLS contra C.P. BENIFALLIM
Dissabte 09/07 18:00 h Final 3ª llargues               C.P. PARCENT contra C.P. MURLA
Diumenge 10/07 09:30 h Final 2ª palma               C.P. BENIMAGRELL contra C.P. SELLA
Diumenge 10/07 11:30 h Final 2ª llargues           C.P. XIXONA contra C.P. BENIDORM
Diumenge 10/07 16:00 h Final 1ª palma               C.P. AGOST contra C.P. TIBI
Diumenge 10/07 18:00 h Final 1ª llargues           C.P. PARCENT contra C.P. BENIMAGRELL
 

Cartell de les finals amb els horaris. Fotografia: FPV


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article