elmusa

Beniparrell, Albuixec, Quart de les Valls i Marquesat en semifinals del Trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.
 
Els equips de Beniparrell i Albuixec seran els qui, definitivament, s’enfronten als de Kiwa-Quart de les Valls i Ovocity-Marquesat A, en les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa després de disputar la lliga de classificació que s’ha acabat hui amb la derrota d’Albuixec i la victòria de Beniparrell, equips que han quedat empatats a punts, en tercera i quarta posició de la lliga. Per tant, el proper dissabte es disputarà l’anada de semifinals, on s’enfrontaran Beniparrell-Kiwa Quart i Albuixec contra Ovocity-Marquesat A-.
 
Kiwa-Quart ix més líder de la canxa d’Albuixec
 
A la canxa d’Albuixec, el líder Kiwa-Quart encara ha sigut més líder en guanyar a domicili 35-70; un resultat que reflexa la superioritat de Moro, Guillermo, el Xato, J. Antonio i el feridor Bervis, mentre que per Albuixec jugaven Sergi, Samuel, Samper i el feridor Carlos. La partida ha tingut una primera meitat prou anivellada fins a la igualada a 30 tantos, I després, els de Quart han dominat la pugna amb superioritat rotunda, el que els ha permès canviar de demarcació entre Guillermo, que ha passat al bot, i el Moro.
 

Equips de Quart de les Valls i Albuixec. Fotografia: Paco Durà 
 
Foios es queda fora de les semifinals per un punt
 
A la canxa de Massalfassar es disputava l’altra partida que podia haver tingut repercussió en les semifinals. S’enfrontaven els locals (Jorge, Luis, Carlos i el feridor Paco) i Foios (Alberto, Ximo, Gavilà o el feridor Juanma). A la fi, el resultat ha sigut favorable als de Foios, 50-70, un tanteig que donava dos punts a Foios i un als locals. Per eixe punt els de Foios no han pogut arribar a les semifinals.
 

Alberto, jugador de Foios. Fotografia: CPV Vinalesa
 
Beniparrell fa els deures a casa i derrota Marquesat A
 
Per la seua part, Beniparrell afrontava a la seua canxa la partida definitiva per a la classificació contra Marquesat A, segon classificat en la lliga. I a la fi, victòria rotunda per a Julián, Herrera i Toni, 70-25,davant d’un equip de Marquesat A que jugava amb Pau, Gerardo II (Sergio) i Benja. La baixa de Sopetes II i després que Gerardo II també ha tingut problemes i ha deixat el seu lloc al juvenil Sergio, han facilitat prou la tasca als de Beniparrell, que han aconseguit l’objectiu de la classificació.
 

Equip de Beniparrell. Fotografia: CPV Beniparrell 
 
Els cuers no disputen l’última partida
 
La partida entre els dos cuers, Marquesat B i Meliana no s’ha disputat perquè els de Meliana tenien problemes per jugar i el resultat no té cap transcendència.
 
Classificació:

1.- Kiwa-Quart, 42 punts.
2.- Ovocity-Marquesat A, 33 punts.
3.- Albuixec, 28 punts.
4.- Beniparrell. 28 punts.
5.- Foios, 27 punts.
6.- Montserrat, 26 punts.
7.- Massalfassar, 19 punts.
8.- Meliana, 7 punts.
9.-Marquesat B, 6 punts.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article