elmusa

Les finals de la Lliga de llargues i palma estan quasi definides!

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Després d’aquest cap de setmana ja han quedat definides les finals per a totes les categories menys en 1a llargues i juvenils.

Les finals de llargues i palma, que es disputaran el cap de setmana del 9 i 10 de Juliol a Parcent, han quedat configurades després de jugar les partides de tornada de les semifinals sense massa sobresalts, i és que els equips que havien dominat les partides d’anada s’han pogut fer amb la classificació per a la final.

En 1a de llargues el passat dissabte es va jugar la partida de tornada entre Benimagrell 10 i Sella 2, deixant el mateix resultat que en l’anada i confirmant a Benimagrell com un dels dos finalistes de la màxima categoria.
 

Equips de Sella i Benimagrell. Fotografia: Antonio Pérez

En l’altra partida de les semifinals s’han enfrontat Parcent i València Més Pilota, oferint-nos un espectacle al més alt nivell el passat diumenge al c/ Pal de Parcent. El resultat ha estat de 10 a 6 per als locals encara que haguera pogut ser vencedor qualsevol dels dos equips. Per part de Parcent han jugat Àngel i Giner de Murla, Saxa d’Orba i German i per València Més Pilota han jugat Pedro, Martí I, Martí II i Peluco. La partida ha estat molt entretinguda, amb l’equip de Parcent sempre per davant arribant a marcar un parcial de 4 a 1. En aquest moment s’han jugat els dos o tres jocs més intensos, guanyant-los els valencians, demostrant saber estar al carrer i jugar en les mateixes armes i forces que els alacantins, bones tretes i millors contrarrestades. La partida ha arribat fins al 6 a 5 per als locals, moment en què tots els jugadors de Parcent han pujat el nivell i, joc a joc i quinze a quinze, han aconseguit una molt treballada victòria per 10 a 6, deixant la semifinal totalment oberta, i ens tocarà esperar fins la setmana que ve diumenge a les 12.00 hores, quant al c/ Cavallers es decidirà qui juga la final contra Benimagrell.
 

Equips de Parcent i Més Pilota València. Fotografia: Agustin Navarro
 
Cal fer una menció especial al CP Parcent i en particular a la persona de Moisès Ballester que fa arribar el senyal en directe de les partides que juga Parcent mitjançant les noves tecnologies i que fan possible que tots els amants de la pilota valenciana puguem viure les partides com si estiguérem al carrer, a més ens deixa detalls que cap càmera professional captaria amb imatges i comentaris del públic, veïns i assistents a les partides, vos anime a tots a seguir-los al facebook del Club Pilota Parcent.

En 2a de llargues les partides de tornada de les semifinals enfrontaven Tormos 10 - Xixona 5 i Benidorm 10 – Crevillent 0. Als de Tormos, tot i guanyar la diferència de jocs, se’ls ha fet impossible l’accés per a la final, i han fet que Xixona i Benidorm siguen els equips finalistes i els qui es juguen l’accés directe a la màxima categoria l’any que ve.
 

Xixona i benidorm finalistes 2ª llargues 2016. Fotografia  del C.P. Xixona 

En 3a de llargues la final la disputaran Parcent i Murla . D’aquesta forma Parcent, poble seu de les finals assegura una plaça per a un equip en les finals, a l’espera de saber si els juvenils i els de 1a de llargues també ho aconsegueixen. Els resultats de les partides de tornada han estat Crevillent 9 – Murla 10 i Parcent 9 – Xalo 10.
 

Semifinal de Parcent i Xaló. Fotografia: CPV Parcent

A la 1a categoria de palma un any més l’equip d’Agost serà un dels dos finalistes després de vèncer els de Murla per 5 a 10. Agost és un equip molt complet que compta amb Sergi Belda, traure i rest, jugador de la Selecció Valenciana i que cada dia esta demostrant que és el millor traure de la modalitat, Ramón, rest, jugador que juga amb l’esquerra i que molt sovint ho fa als trinquets del sud del País i que domina igualment el carrer, Jose Martínez, rest, “el Mariscal” gran lluitador i un segur per a l’equip que acompanyats de vegades per un o dos punters, normalment juga en aquesta posició Esteban, fan d’aquest equip un clar aspirant novament al títol per segon any consecutiu. L’altra semifinal enfrontava els dos equips de Tibi, fent d’aquest un duel casolà que deixa un gust amarg i altre dolç ja que asseguren un equip a la final però que d’altra manera n’hagueren pogut ser dos. A la partida quasi es dóna la sorpresa ja que el Tibi (B), 7 jocs, esta volta si comptava amb la banca titular Jose i han apretat de valent el Tibi (A),10 jocs. Després d’un 3-1 inicial, s’han arribat a posar 3-8, a dos jocs de donar la sorpresa, amb un grandíssim Sergi del Tibi (B) restant les grans tretes del Canari del Tibi (A), però al final la mala sort i el bon fer del Tibi (A) que han fet el joc 6 ja els donava la classificació per a la final de palma. La final serà entre Agost i Tibi (A).
 

Agost Finalista de 1ª de Palma. Fotografia: Jose Martinez

En 2a de palma la jornada ens ha deixat la final esperada entre Benimagrell i Sella. I és que els dos equips han tornat a guanyar en les partides de tornada. Els de Sella s’han desplaçat fins a Xàbia on s’ha jugat una partida prou igualada i molt lluitada, això i tot després que els de Sella aconseguiren el resultat necessari per accedir a la final molt prompte. L’altra semifinal enfrontava Benimagrell i Parcent amb victòria per als locals per 10 a 8 en una partida molt disputada, on fins la meitat de la mateixa no ha estat clar qui seria el guanyador, per moments Parcent ha tingut a les seues mans poder capgirar l’eliminatòria, però a la fi, Benimagrell serà l’equip finalista.
 

Equip de Sella finalista de 2ª de palma - Fotografia: Dani Pérez

En 3a de palma tampoc han estat novetats, i després d’una lliga molt entretinguda i on molts jugadors poden sentir-se més còmodes i no deixar de practicar aquest esport, la final de la categoria serà entre Top Recambios Castells de Castells i Benifallim després de vèncer Finestrat 10 a 1 i a Relleu 10 a 8 respectivament.
 

Equip de Top Recanbios Castells de Castells. Fotografia: Vicent Romà

FINALISTES XXXII LLIGA A LLARGUES I XXIV LLIGA  A PALMA “TROFEU DIPUTACIÓ D’ALACANT” 2016. FINALS DIES 9 I 10 DE JULIOL A PARCENT.
 
1ª LLARGUES  
BENIMAGRELPARCENT ó VALÈNCIA MÉS PILOTA (10-6)
2ª LLARGUES  
BENIDORMXIXONA
3ª LLARGUES  
PARCENT MURLA
1ª PALMA  
AGOSTTIBI (A)
2ª PALMA  
BENIMAGRELLSELLA (A)
3ª PALMA  
TOP RECAMBIOS CASTELLSBENIFALLIM
JUVENILS  
AGOST ó MURLA (3 a 8)BENIDORM ó PARCENT

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article