Fem Pilota - Capçalera

Màxima emoció per entrar en les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Alfarb.
 
El líder del Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, ha pegat un colp d’autoritat per si quedava algun dubte de la seua superioritat, i ha guanyat a domicili en la canxa d’Alfarb a l’equip de Marquesat A, segon classificat, encara que tots dos tenen assegurada la classificació per a semifinals.
 
Mentrestant, a falta d’una jornada, està més oberta la lluita per aconseguir les altres dos places que donen dret a semifinals, ja que fins ara eren tres equips (Montserrat, Albuixec i Beniparrell) els que estaven implicats en la brega, i després dels resultats de la penúltima jornada en són quatre, perquè Foios també té possibilitats, ja que té pendent una partida ajornada contra Marquesat B, que la deuen jugar diumenge, i són tres punt quasi segurs que li donen opcions d’emparellar-se amb els altres. Per tant, fins a la fi de la darrera jornada no se sabrà quins equips són els dos que ocupen els llocs tercer i quart de la classificació i que passen a semifinals, junt al primer i segon, que ja són Kiwa-Quart i Ovocity-Marquesat A.
 
Guillermo passa amb nota la prova de jugar al bot

En el duel entre Kiwa-Quart i Marquesat A, el resultat ha sigut de 50-70 per al líder, que tot i no poder comptar d’eixida amb el Moro, que s’ha incorporat a la partida quan ja estava el marcador 10-35 per a l’equip de Quart; la superioritat del líder ha sigut evident. Guillermo, el Xato, Juan Antonio i Berbis ha tingut a ratlla els locals, Pau, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja. Després ha entrat el Moro i la superioritat dels visitants s’ha mantingut, ja que els de Marquesat hui no tenien el dia tampoc, malgrat el bon paper del feridor Benja. Per això, han acabat la partida amb Guillermo al bot, encara que el Moro estava en l’equip i posava darrere en el contrarrest. Amb tot, el resultat donava un punt per a Marquesat A i dos per a Quart, per la qual cosa es manté la diferencia de sis punts en la taula entre els dos.
 

Guillermo passa amb nota la prova de jugar al bot
 
Beniparrell sorprèn Montserrat, i revifa la lluita per a semifinals

La sorpresa ha botat en la partida entre Montserrat i Beniparrell, en la qual els locals no han pogut comptar amb Óscar, per problemes laborals, i això els ha restat potencial, ja que el jove Óscar fa molt al bot en la seua canxa. Han jugat César, Jesús Manuel, Javi i el feridor Pau i la partida ha sigut dominada pels visitants, Julián, Herrera, Samuel i el feridor Toni, que han guanyat, 50-70. El capità Pau es lamentava de la baixa d’Óscar i també deia que “César s’ha fet mal en un giró de peu contra el rastell i no ha pogut rendir bé”, manifestava. I a la fi, no en queda una altra que agafar la calculadora després del repartiment de punts, perquè podrien acabar empatats a punts Montserrat i Beniparrell, que ara té algunes opcions en la darrera jornada, encara que fins que no s’acabe no hi ha res decidit.
 
Marquesat B posa en dificultats Albuixec

També pot considerar-se sorprenent el resultat de la partida entre Albuixec i Marquesat B, un equip que no ha guanyat cap partida i que ha estat molt a prop de sorprendre els d’Albuixec (Sergi, Samuel, Samper i Carlos), que no ha estat molt fins. I tal com el capità Carlos reconeixia: “Hem tingut una mala vesprada i hem fet la pitjor partida del campionat”. A la fi, encara ha pogut guanyar Albuixec, 70-60, que cedia un punt i en guanyava dos, per la qual cosa passa a ocupar el tercer lloc de la classificació. Marquesat B jugava amb Adrián, Fernando i Fèlix. Els tres han jugat molt bé, en especial Fernando.
 

Samuel d'Albuixec. Fotografia: FPV 
 
Massalfassar passa per damunt de Meliana

I a la canxa de Meliana la partida no ha tingut color. Ha guanyat de forma fàcil Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i el feridor Paco) per 10-70. Meliana jugava amb Adrià, Manel i un juvenil, amb el feridor Miquel, i han oferit poca oposició.
 
Classificació:

1.- Kiwa-Quart, 39 punts.
2.- Ovocity-Marquesat A, 33 punts.
3.- Albuixec, 28 punts.
4.-Montserrat, 27 punts.
5.- Beniparrell, 24 punts.
6.- Foios, 22 punts (1 partida menys).
7.- Meliana, 7 punts.
8.- Marquesat B, 3 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article