Fem Pilota - Capçalera

La lluita per les finals arriba a totes les categories de les Lligues de Palma i Llargues

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

El passat cap de setmana es van jugar les partides corresponents a les semifinals de la lliga de llargues i palma trofeu diputació d’Alacant 2016. Aquest és el pas previ per a jugar la somiada final, que aquest any serà els dies 9 i 10 de Juliol a la localitat de Parcent.

La lliga és molt llarga i dura, has d’anar a jugar a molts pobles i recórrer part de la província per tal d’arribar al moment que hui vivim, la il·lusió de poder estar a les finals i aconseguir el títol, i donat el cas, ascendir de categoria i lluitar per estar entre els millors de cada modalitat.

El pas previ per a tot l’anterior són les semifinals i aquests han estat els resultats de les partides d’anada de les diferents categories i modalitats:

2a categoria a llargues

Xixona guanyà per 10 a 3 davant Tormos, deixant quasi sentenciada l’eliminatòria i fent notar els galons de líder durant quasi tota la lliga, i és que enguany Xixona va fer una aposta amb el fitxatge de Miki de Tibi i de moment sembla que tot està eixint-los com esperaven. L’altra partida va ser la disputada entre Crevillent 3 i Benidorm 10. Mateix resultat i semblants valoracions, i és que Benidorm amb un planter molt jove presenta també la seua postura de cara a la final.

3a categoria a llargues

La primera partida enfrontava les formacions de Xaló 3 i Parcent 10. Victòria contundent per part de l’equip del poble organitzador de les finals, segur que ja somien els jugadors de Parcent en la possibilitat de jugar al seu poble la final de la categoria.

 L’altra eliminatòria enfrontava Murla 10 i Crevillent 0. No cal paraules, els de Murla tenen els dos peus a la final i ja tan sols els queda esperar saber qui serà el rival.

1a categoria a palma

Un any després els dos equips finalistes de l’edició 2015 tornen a estar en disposició d’arribar a la mateixa final. Per un costat Murla, 4t classificat, rebia Agost, líder i dominador de tota la fase de lligueta i la partida s’ha resolt amb un contundent 2 a 10, deixant els d’Agost a un pas de jugar per segon any consecutiu la final de 1a de palma.

L’altra semifinal enfrontava els dos equips de Tibi, deixant un resultat prou obert de 10 a 5 a favor de Tibi A davant Tibi B, i és que la formació de Tibi A té més experiència en aquestes partides ja que és l’equip més constant de la categoria arribant a les últimes dos finals i aconseguint en el 2014 el títol de campió.

2a categoria a palma

Aquesta és durant els últims anys la categoria més poblada de la lliga, i és que molts són els equips que hi participen i alt el nivell que en les diferents partides de la lliga es donen, deixant una de les competicions mes interessants per vorer tant per la seua combativitat com per l’entrega dels jugadors que en ella participen. Les semifinals d’enguany deixaven els enfrontaments entre Sella 10 i Xàbia 1, partida molt completa per part dels de Sella que de principi a fi van dominar i no deixaren en cap moment que l’equip visitant poguera entrar en joc i fent quasi impossible la remuntada.

L’altra semifinal va enfrontar els equips de Parcent 5 i Benimagrell 10. Els locals no van poder amb la pegada dels de Benimagrell que un any més presenten la seua candidatura per a estar en les finals i poder optar a tornar a la màxima categoria de la modalitat.

3a categoria a palma

La classificació de la lliga regular va fer que les semifinals enfrontaren Relleu 4 i Benifallim 10. I per l’altra banda Finestrat 2 i Top Recambios Castells 10. Deixant una més que possible final entre Benifallim i Castells a falta de la disputa de les partides de tornada.

Juvenils

Per últim, però mai menys important, els juvenils de la categoria han acabat l’encreuament  de quarts de final deixant les semifinals confeccionades de la següent forma: Parcent-Benidorm i Murla-Agost.

Sort a tots i convidar el públic a visitar els diferents pobles i gaudir de la pilota al carrer!!!


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article