Fem Pilota - Capçalera

Els equips del Trofeu Corte Inglés de Galotxa lluiten per entrar a semifinals

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

Els duels més interessants del Trofeu El Corte Inglés de galotxa es disputaven a Quart de les Valls i a Massalfassar.

 La victòria del Kiwa-Quart contra Lanzadera-Montserrat i la d'Albuixec, a la canxa de Massalfassar, han apretat més el tercer i quart lloc i ha estat Albuixec el més beneficiat de cara a classificar-se tercer per anar a semifinals. Mentrestant, Montserrat pareix prop d'aconseguir la quarta plaça, sempre que guanye la pròxima partida davant Beniparrell, que apura les possibilitats per a classificar-se.

A Massalfassar, s'ha disputat una partida molt renyida, com correspon a un "derbi" comarcal de l'Horta Nord. A la fi, ha guanyat Albuixec (Sergi, Samuel, Samper i el feridor Carlos), per 60-70, a Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco de feridor). Cal destacar el paper dels dos rests, Jorge i Jordi. I, també, l'encert del feridor Carlos, per Albuixec, en moments decisius.
 

Samuel del CPV Albuixec. Fotografia: CPV Albuixec 

Al carrer de Quart de les Valls s'enfrontaven dos forts equips. La novetat era la presència del veterà Montesa, que substituïa el Moro. I Montesa no ha defraudat, ha complert molt bé en el bot perquè Guillermo, el Xato i el feridor Berbis s'encarregaren de la resta.
 

Montesa ha sigut el protagonista de la partida. Fotografia: Paco Durà 

Guillermo, que es resentia de la lesió patida l'anterior jornada al muscle, jugava amb prou precaucions i a mitges mans i col·locant bé la pilota feia prou quinzes. A última hora, Juan Antonio ha entrat pel Xato, ja que el resultat mai perillava per als de Quart. Montserrat (César, Jesús Manuel, Óscar, Javi i el feridor Pau) s'ha trobat amb prou problemes per les dificultats del carrer i perquè el líder, a casa, sol ser intractable. I tot i que que ho ha intentat sempre, només ha millorat quan ha entrat el juvenil Javi en lloc d'Óscar. César i Jesús M. han demostrat que són bons jugadors, com el feridor Pau, però no han pogut amb uns rivals ben plantats i amb l'encert del feridor Berbis.
 

Equips de Quart de les Valls i Montserrat. Fotografia: Paco Durà 

Foios ha superat Meliana, 70-35, en l'altre duel de l'Horta Nord. Alberto, Gavilà, Tino i el feridor Juanma han dominat uns rivals que fora de casa tenen poques possibilitats. Adrià, Rubén, Gabri i Miquel lluiten sempre però són joves i, en primera, tenen una difícil papereta.
 

Alberto del CPV Foios. Fotografia: CPV Vinalesa

 Per últim, en la canxa d'Alfarb, el duel descafeïnat entre Marquesat A i Marquesat B, l’ha guanyat l’A (Pau, Gerardo II, Sopetes II I Benja) al B (Adrián, Fernando i Fèlix).
 

Pau jugador del CPV Marquesat A. Fotografia: FPV

Classificació:

Kiwa-Quart de les Valls, 37 punts.
Ovocity-Marquesat A, 32 punts.
Lanzadera-Montserrat, 26 punts.
Albuixec, 26 punts.
Beniparrell, 22 punts.
Foios, 22 punts (1 partida menys).
Massalfassar, 15 punts.
Meliana, 7 punts.
Ovocity-Marquesat B, 2 punts (1 partida menys).


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article