elmusa

Les lligues de Llargues i Palma ‘trofeu Diputació d’Alacant’ entren en la fase final

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Disputades ja totes les partides aplaçades de la 2a volta de la lliga, queden configurats definitivament tots els enfrontaments de la fase final que acabarà amb les finals, els dies 9 i 10 de Juliol, a Parcent.

En primer lloc destacar la partida disputada el diumenge passat de 1a categoria a llargues entre València-Pelayo i la Vila Joiosa, corresponent a l’anada de la fase prèvia per poder accedir a les semifinals de la màximacategoria.

Els jugadors participants en aquesta partida històrica van ser Martí I, Martí II, Pedro, Tino i Peluco (València) contra Jan, Adolfo II, Jordi, Pablo i Toni (la Vila Joiosa). L’escenari triat per a jugar la partida era immillorable, ja que l’equip de València juga al carrer de cavallers amb  la imatge de la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats al fons i l’estampa que deixa amb els jugadors al mig del carrer i la pilota volant pel cel de València és un somni fet realitat.

La partida ha estat molt renyida amb dos parts ben diferenciades. Primer ha dominat l’equip visitant, la Vila, fins arribar a estar 1 a 5 en el marcador, destacant Jan de Murla al traure on ha demostrat les habilitats i saber fer d’un gran veterà de la lliga i vàries vegades campió i Adolfo II, al rest, que amb el seu jove i potent braç estaven aconseguint dominar la partida. Arribats aquest punt l’equip local ha reaccionat, canviant de traure i posant-se Martí II, millorant molt i fent una reacció de l’equip, i joc a joc han aconseguit voltejar el marcador fins a empatar a 6. A partir d’ací, encara que en jocs lluitats, els de València han dominat finalment la partida fins a guanyar per 10 a 6.
 

Ambient del carrer de cavallers durant la partida. Fotografia: Sebastià Giner 

Una exhibició de més de dos hores i quart de durada deixant la sensació que aquest és un símbol i espectacle valencià dels que crea afició i fa poble. La setmana que ve tindrà lloc la partida de tornada on la Vila Joiosa intentarà alçar aquest resultat davant València-Pelayo i aconseguir un lloc a les semifinals de 1a a llargues.

Emparellaments equips fase final Lligues Llargues i Palma

1a LLARGUES:

 PRÈVIA 1r VALÈNCIA - 4rt. ALACANT (11-12/6 i 18-19/6)
10 6 CPV València – Més Pilota contra CPV  La Vila Joiosa

SEMIFINAL (18-19/6 - 25-26/6) i SEMIFINAL equip fase prèvia (25-26/06 i 2-3/07)
CPV Parcent contra / CPV Sella contra CPV Benimagrell

2a LLARGUES: SEMIFINALS (18-19/6 i 25-26/6)
 CPV Tormos contra CPV Xixona / CPV Crevillent contra CPV Benidorm

 3a LLARGUES: SEMIFINALS (18-19/6 i 25-26/6)
CPV Xaló contra CPV Parcent / CPV Murla contra CPV Crevillent
 
 1ª PALMA: SEMIFINALS (18-19/6 i 25-26/6)
CPV Murla contra CPV Agost / CPV Tibi contra B CPV Tibi A

2ª PALMA: SEMIFINALS (18-19/6 i 25-26/6)
CPV Parcent contra CPV Benimagrell / CPV Sella Acontra CPV Xàbia

 3ª PALMA: SEMIFINALS (18-19/6 i 25-26/6)
 CPV Relleu contra CPV Benifallim / CPV Finestrat contra Top Recambios CPV Castells


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article