Fem Pilota - Capçalera

El XV Trofeu Antonio Durà del Puig ja té guanyadors

Frontó

David Sarasol / El Puig.

Conclou el trofeu Durà amb la celebració de les finals, el qual ha comptat, aquest any, amb 46 pilotaires en les quatre categories sèniors.

A més a més, ha comptat amb altres quatre categories de xiquets, amb 36 pilotaires.

Dijous 09 de juny es varen celebrar dues finals, les de categoria C i B. En la primera es varen enfrontar Gonzalo i Pepe Bosch davant Guzmán i Rosariero, tots ells del Puig, amb victòria dels primers per 41-24, en una final sense massa història per la superioritat dels guanyadors. Remarcar que Guzmán va tindre com a company, als seus inicis, el mateix Álvaro de Faura.
 

Gonzalo guanyador junt a Pepe Bosch de la categoria C. Fotografia: David Sarasol 

En la final de categoria B es varen enfrontar Ximo d’Almenara i Fran de Quartell, que varen guanyar 41-30 a Salva del Puig i Juanvi de Quart de Poblet. Una altra final sense massa història en què els guanyadors mostraren una forta pegada que, davant la major tècnica dels contraris, es va imposar.
 

Finalistes categoria B. Fotografia: David Sarasol 

Divendres 10 de juny es disputaren la resta de finals. Primer la de categoria D, on s’enfrontaven pare i fill. Els guanyadors foren Marco II i Mario Polet davant Efren i Marco, tots del Puig, per 41-30. Destacar l’edat dels dos rests que, amb 14 anys, ja estan donant guerra als majors. Tots dos demostraren una potència de braç, una col·locació i sentit del joc impropis de la seua edat.
 

Finalistes categoria D. Fotografia: David Sarasol 

Per tancar el campionat es va disputar la final de categoria A, que ja va tindre unes semifinals espectaculars. Arribaven Alejandro de Paterna i Moro de Massalfassar, guanyadors davant Montesa del Puig i Lemay de Cuba, per un clar 41-28. Fins a la meitat de la partida es va vore gran igualtat, però, conforme avançava la mateixa i apareixia el cansament, es decantava pels guanyadors. Dir que Alejandro és l’actual campió individual i per parelles de la modalitat i el Moro és campió autonòmic del Corte Inglés de galotxa i subcampió de parelles de frontó. Els perdedor posseeixen més títols que ningú, tant en individual com parelles, però el temps ha fet la seua feina i, encara que atresoren molta classe, no van poder fer res davant la forta pegada dels contraris.
 

Finalistes categoria A. Fotografia: David Sarasol 

Assenyalar que aquest trofeu dedica 1.500€ en premis i dóna, com a trofeu, la reproducció d’una mà de pilotaire feta en bronze.

L’activitat de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig continuarà amb les finals dels xiquets, el campus de pilota per als seus alumnes i la gala d’entrega de trofeus el proper 15 de juliol.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article