Fem Pilota - Capçalera

Jornada emocionant de El Corte Inglés de Galotxa

Beniparrell guanya el líder amb la lesió de Guillermo com a protagonista

Galotxa

Paco Durà / Beniparrell.

Beniparrell ha donat la sorpresa en guanyar el líder, Kiwa-Quart de les Valls, que tenia l’avantatge de 10-35, quan el mitger Guillermo ha patit una punxada muscular al braç. Això li ha minvat prou les facultats físiques i ha jugat la resta de la partida de punter, només amb l'esquerra i quasi de figura decorativa, quan millor estava jugant.

Lògicament, l'equip de Quart s'ha ressentit i encara que el Moro, el Xato i Bervis han lluitat molt, a la fi s'ha apoderat l'equip de l'Horta Sud (Julián, Herrera, Ponce i Toni) amb una molt bona actuació per part tots i, en particular, de Julián, que en la recta final ha estat molt encertat entrant pilotes complicades. A la fi, repartiment de punts i Beniparrell que no es despenja de la lluita per ocupar una de les quatre places de semifinals.
 

Ponce i el feridor Toni del CPV Beniparrell. Fotografia: FPV 

 Massalfassar s'endú un punt d’Alfarb

A la canxa d’Alfarb, Marquesat A, segon classificat, tampoc no ha pogut quedar-se els tres punts, tot i que ha guanyat.

Massalfassar (Jorge, Ximo, Javi i el feridor Paco) han creat problemes a Pau, Gerardo II, Sopetes II i Benja. Ha anat davant Massalfassar, 30-20, i els locals han hagut de reaccionar de forma contundent per guanyar 70-50, resultat que donava un punt als de l'Horta Nord. Cal dir també que Gerardo II ha tingut problemes físics en la mà dreta per una "sentada" de la pilota i això ho ha notat el seu equip.
 

Pau jugador del CPV Marquesat A. Fotografia: FPV
 

Albuixec guanya el duel comarcal a Foios

Albuixec ha derrotat de forma rotunda a Foios en el duel comarcal de l'Horta Nord, 70-20. Sergi, Samuel, Samper i Carlos han sigut molt superiors a Alberto, Gavilà, Tino i Juanma i el marcador reflectia la superioritat d'Albuixec, que s'aferra a la quarta plaça de la taula.

Montserrat s’aferra a la tercera plaça

Montserrat (César, Jesús M., Óscar i Pau) es manté en tercer lloc després d'imposar-se el Marquesat B (Adrián, Fernando i Fèlix), 70-10. El cuer no alça el cap.

Classificació:

Kiwa-Quart, 34 punts.
Marquesat A, 29 punts.
Lanzadera-Montserrat, 26 punts.
 Albuixec, 24 punts.
 Beniparrell, 22 punts.
 I. Palanca-Foios, 19 punts (1 partida menys).
Massalfassar, 14 punts.
 Meliana, 7 punts.
 Marquesat B, 2punts (1 partida menys).


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article