elmusa

Emocionant recta final d’El Corte Inglés amb la pugna per entrar en semifinals

Galotxa

Paco Durà / València. 

El pas a les semifinals del Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, està cada vegada més encès i emocionant. I tot perquè, al marge dels dos primers, Kiwa-Quart i Ovocity-Marquesat, n'hi ha quatre equips que lluiten per aconseguir dos places més. I estos equips són: Montserrat, Foios, Albuixec i Beniparrell, que pugnen entre ells i estan ara per ara molt junts en la taula.

En la darrera jornada s'han disputat un parell de partides força emocionants en l'Horta Nord, en les quals s'han repartit els punts.

A Foios, l'equip local ha vençut el Marquesat A, 70-60; resultat que dóna dos punts als locals i un als visitants. I això que Foios tenia avantatge de 60-30. Però, segons reconeixia el seu rest, Alberto Jurado, se'n vingueren avall amb una espècie de "pàjara", que facilità la reacció de Marquesat per arribar fins a 60 tantos.

A Massalfassar passà una situació pareguda. I després d'anar davant els locals, 20-5, remuntaren els de Montserrat i a la fi tenien 55-65, amb la partida quasi guanyada. Però tornaren a afluixar els visitants i els de Massalfassar guanyaren els tres darrers jocs i la partida, 70-60.

A Meliana s'emportaren els tres punts els d'Albuixec, 45-70, i això els manté en la lluita per estar en semifinals.

I Beniparrell guanyà fàcilment, 20-70, en la canxa del cuer, Marquesat B.

Classificació:

1r-  El Kiwa-Quart,  (descansava aquesta jornada)  33 punts.
2n-  Ovocity-Marquesat A, 27 punts.
3r- Lanzadera-Montserrat, 23 punts.
4t- Albuixec, 21 punts.
5è- Beniparrell, 20 punts.
6è- I. Palanca-Foios, 19 punts (1 partida menys).
7è- Massalfassar, 13 punts.
8è- Meliana, 7 punts.
9è- Marquesat B, 2 punts  (1 partida menys).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article