Fem Pilota - Capçalera

La Lliga de llargues i palma entra en el seu moment decisiu

Ratlles

Jordi Garcia / Sella. 

Ens trobem ja quasi al final de la lliga regular pel que fa a les modalitat de llargues i palma i, llevat d’algun líder clar i solvent, com és el cas en 1a palma de l’equip d’Agost, la resta de modalitat i categories es troben d’allò més interessants.
 
Llargues

1a llargues. Pel que fa a la màxima categoria de les llargues, una setmana més, però seguit de ben a prop, se situa de líder Parcent amb 24 punts, tot seguit de Benimagrell amb 23 punts. Tercer és Sella amb 22 punts i tancant les places que donen accés a les semifinals es troba el Campello amb 17 punts. Pareix ser que seran aquestos quatre equips els que lluitaran per tindre un lloc assegurat en la fase final i entre estos els que lluitaran amb l’equip del grup de València pel 4t lloc.
 
Pròxima jornada:

BENIMAGRELL – EL CAMPELLO
PARCENT – LA NUCIA
MUTXAMEL – LA VILA JOIOSA
SELLA – MURLA
 
Al grup de València es preveu una lluita entre els tres primers classificats València-Pelaio amb 12 punts, seguit d’Alfara del Patriarca amb 10 punts i finalment Borbotó amb 9 punts. El que pareixia un camí fàcil per a l’equip de València-Pelaio per nom dels jugadors, està sent una lliga força interessant i que està reprenent la flama del joc a ratlles a les comarques de València.
 
Pròxima jornada:

AFARA DEL PATRIARCA – BORBOTÓ
NÀQUERA - GODELLA
 
En 2a de llargues una setmana més domina la lliga l’equip de Xixona amb 22 punts, encara que d’ací a la fi de la lliga es viurà una dura batalla entre Tormos, Benidorm, el Campello, Llíber i Crevillent per accedir a les semifinals i amb això somiar amb poder jugar en la màxima categoria de les llargues.
 
Pròxima jornada:

TORMOS – LLÍBER
BENIDORM – XIXONA
CREVILLENT – FONDO DE LES NEUS.
 
En 3a categoria segueix l’equip de Crevillent com a líder  amb 15 punts, deixant aparentment la plaça del subcampió únicament en l’aire, la qual se la disputaran les formacions de Parcent, Murla i Xaló.
 
Pròxima jornada:

PARCENT – AGOST
XALO – MURLA
 
 
 
Palma

Aquesta jornada una vegada més ens deixa en 1a categoria a la formació d’Agost al capdavant de la lliga. És tot un mèrit estar durant 11 jornades sent el líder indiscutible d’una lliga de 8 equips, però es que Agost s’ho mereix tant pel nivell dels seus jugadors com per l’espenta que posen alguns membres del club com Jose, Ramón o d’altres. I a més a més resulta que acabarà així la lliga al ritme que porten… 2a és la formació de Benidorm amb 16 punts (amb una partida més que els seus immediats perseguidors), i ara ve “la marimorena”, des del 3r fins al 7è tan sols els separen 3 punts (guanyar una partida) i és que Tibi A, Tibi B i Sella tenen 15 punts, seguits de Murla amb 14 i de Vall Laguar amb 12 punts.
 
Pròxima jornada:

MURLA – BENIDORM
TIBI B – AGOST
VALL LAGUAR – SELLA
CALP – TIBI A
 
En 2a categoria grup A, sembla prou decidit i és que les formacions de Benimagrell i Sella lideren durant tota la lliga, i sembla que si conserven les distàncies tan sols els queda esperar a vore contra qui juguen les semifinals. I és que la diferència entre ells i el 3r classificat, Finestrat, és de més de 12 punts.
 
Al grup B la classificació se situa més interessant ja que no es pot dir que hi haja cap lloc a la classificació assegurat. Primer se situa Xàbia amb 22 punts tot seguit de Vall Laguar, Parcent i Benidorm empatats a 18 punts, el 5è se situa Tibi B amb 15 punts, Poble Nou 14 i Orba 10 punts. Últim i amb la seguretat ja de ser equip descendit està Sella B.
 
Pròxima jornada:

A         LA NUCIA – BENIMAGRELL       B         BENIDORM – POBLE NOU
A         SANT VICENT – SELLA (A)         B         ORBA – XABIA
A         FINESTRAT – TIBI (A)                   B         TIBI (B) – VALL LAGUAR
A         BENASAU – BENIMANTELL       B         SELLA (B) – PARCENT
 
En 3a estem vivint una lliga molt interessant i amb prou igualtat, la classificació encara no està decidida, totes les places menys les dos últimes tenen opcions de poder arribar a la fase final i optar a pujar de categoria. 1r Finestrat 22 pts, 2n Benifallim 21 pts, 3r Poble Nou 17 pts, 4t Top Rec. Castells 16 pts, 5è Relleu 16 pts i 6è Crevillent amb 15 pts.
 
Pròxima jornada:

POBLE NOU – SANT VICENT
CREVILLENT – MUTXAMEL
BENIFALLIM – RELLEU
TOP REC. CASTELLS – FINESTRAT
 
Bona jornada a tots!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article