Fem Pilota - Capçalera

Les lesions fan acte de presència al campionat Autonòmic de Frontó Diputació de València

Frontó

PilotaVeu / València. 

Aquesta setmana estava en joc la huitena jornada del Campionat Diputació de València de Frontó Parelles, una jornada en la qual no s’han pogut disputar totes les partides programades i on el protagonista inesperat  ha sigut les diferents lesions.

Una de les partides previstes per a la jornada era entre les formacions de la Pobla de Vallbona i Almenara, que s’ha ajornat per la lesió de Fran de Quartell, que encara arrossega molèsties al turmell.

També pareix ser que el virus de lesions va afectar la partida entre Museros i Quart de Poblet, una partida que va aplegar a començar però que es va haver d’interrompre quan el marcador estava 20 a 28 favorable per als de Quart, ja que Enrique de Museros, no va poder acabar la partida pels forts dolors que anaven en augment. Per tant, la formació de Quart sumaren el tres punts.

L’única partida de la jornada que es va disputar amb èxit va ser a Moixent, allí l’equip local rebia la visita de l’equip de Xest, formació que va fer valdre la seua superioritat guanyant a domicili 25 a 41.

Am la disputa d’una jornada atípica la classificació queda de la següent manera:

1r – Racó Pobla de Vallbona  19 punts.
2n – Xest 18 punts.
3r – Quart de Poblet 11 punts.
4t – Almussafes 9 punts.
5è – Museros 9 punts.
6è – Almenara 6 punts.
7è -  CPV Guerrer de Moixent 0 punts. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article