Fem Pilota - Capçalera

Torna la lliga de llargues i palma i l’emoció es manté

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Després de la jornada per a partides ajornades, la lliga de llargues i palma “Trofeu Diputació d’Alacant 2016” torna a l’activitat.

Pel que fa al grup de llargues 1a, cal destacar l’ajornament de la partida entre les formacions de la Nucia i Sella per la defunció d’un familiar directe d’un jugador de la Nucia.

Els resultats de les partides disputades han estat:

La Vila Joiosa 4 – 10 Benimagrell        

El Campello 10 – 2 Mutxamel              

 Parcent 10 – 9 Murla

Destacar la partida entre Parcent i Murla que, tot i haver una diferència notable en la classificació, han jugat una partida que ens ha deixat un resultat molt ajustat.

En la lluita pel 4t lloc aquesta jornada, el Campello ha pres avantatge davant la Vila Joiosa, ja que la Vila Joiosa no ha pogut fer res davant el subcampió de la categoria, Benimagrell, i el Campello ha aconseguit una victòria fàcil davant Mutxamel.

Classificació:

1r Parcent 21 pts.
2n Sella (-1) 18 pts.
3r Benimagrell 17 pts.
4t El Campello 15 pts.
5è La Vila Joiosa 12 pts.

En 1a palma una setmana més hem tingut partides molt ajustades on els espectadors han pogut gaudir d’un joc vistós i de qualitat, i és que el joc de palma ofereix un espectacle que poques vegades es pot veure en les llargues, lluitant cada pam de ratlla o ajustant ‘traures’ mil·limètrics entre els balcons o a la canal. Les partides destacades aquesta jornada eren Tibi (A) – Tibi (B) i Sella – Murla i Benidorm – Vall Laguar.

En el “derbi” entre tibers la victòria fou per a Tibi (B) per un molt ajustat 10 a 9, deixant els dos equips a una victòria de distància. Però la partida clau de la jornada era la que enfrontava Sella i Murla, 2n i 3r respectivament. Com s’esperava la partida va estar molt igualada durant tot l’encontre deixant el següent tanteig 1-0, 1-2, 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 8-6, 9-7, 9-8 i 10-8, de dos hores de duració i amb bon ambient de públic per a ser jornada matinal. Cal destacar l’actuació del rest de Murla Manel, molt encertat tota la partida i fent jugades de qualitat, també destacar algunes restades d’Álvaro de Castells, molt jove i amb projecció. Per Sella destacar l’actuació de la banca local, Bouet a més del punter Adolfo III que demostra cada jornada la importància de tindre bons jugadors en totes les posicions.

Un altra partida força interessant per la situació en la classificació va ser Benidorm 10 – 2 Vall Laguar, 4t i 5è, demostrant l’equip local que al seu carrer són un equip molt difícil de vèncer. M’agradaria ressaltar el jugador de l’equip de Benidorm Manuel Davó, el Rollo de la Vila, el jugador més veterà en actiu al màxim nivell, i és que “el Rollo” juga des de l’any 1978 a pilota al més alt nivell aficionat, demostrant que amb una bona forma física i les qualitats necessàries es pot jugar a pilota durant més de 30 anys, aquestes paraules són poc mèrit per a la seua aportació a la pilota així que almenys valguen com a mostra d’admiració.

Classificació:

1r Agost 20 pts.
2n Sella 15 pts.
3r Murla 14 pts.
4t Benidorm 13 pts.
5t Tibi (A) 12 pts.
6é Vall Laguar 12 pts.
7é Tibi (B) 9 pts
8é Calp 1 pt.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article