elmusa

Les Lligues de llargues i palma en un puny!

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Després de 7 jornades disputades i ja en la meitat del campionat, a falta de jugar les partides aplaçades que es disputaran la propera setmana, les lligues de llargues i palma es troben en una situació molt interessant.

Lliga de palma
El lideratge de la categoria l’ha tornat a recuperar l’equip d’Agost que se situa amb 15 punts després de la victòria per 10 a 6 davant l’equip de Tibi A, que se situa en 4a posició a falta de disputar la partida aplaçada que tenen pendent.

L’equip de Murla, 2n amb 13 punts, ha donat la sorpresa de la jornada en perdre com a local davant Vall Laguar, 6è, per 5 a 10, cedint el lideratge i ajustant molt la classificació. Cada setmana que passa l’equip de Vall Laguar demostra que són capaços d’anar a més, i cal destacar el nivell que estan demostrant els jugadors Aaron (banca) i Kike (rest).

L’altra partida de la jornada entre els equips als llocs capdavanters ha estat la de Sella 10 – 6 Benidorm. Partida que fins al 5 a 4 ha estat molt igualada i lluitada però, des de la meitat de la partida fins al final l’equip local acompanyat per un gran ambient de públic a la plaça Major han aconseguit una victòria davant un rival directe. Destacar que per part de l’equip de Benidorm han jugat amb 4 jugadors, entre els quals, el més destacat ha estat Vicent (rest) i per part de Sella destacar la bona sintonia de joc que van demostrant els components de l’equip i que encarrilen 6 jornades seguides puntuant.

La pròxima setmana ens deixa les següents partides per disputar i que poden donar un gir a la classificació: SELLA –  AGOST i VALL LAGUAR – TIBI (A).

1a categoria palma   

SELLA 10 – 5 BENIDORM   
MURLA 5 – 10 VALL LAGUAR 
AGOST 10 – 6 TIBI (A) 
TIBI (B) 10  - 6 CALP   
                                                                                   
1r AGOST                         15 Pts.
2n MURLA                        13 Pts.
3r SELLA                           12 Pts.
4t TIBI (A)                           11 Pts.
5è BENIDORM                 10 Pts.
6è VALL LAGUAR             9 Pts.

                                                                                                                                         
Lliga de Llargues
La partida especial d’aquesta jornada era la que es va jugar el diumenge al carrer de Parcent, poble seu de la final en aquesta edició de la lliga, i com era d’esperar tant els jugadors com el públic no van declinar la cita, Parcent i Sella van fer una partida espectacular, d’aquelles que es solen dir que fan afició.

La vesprada es presentava amb complicacions donat el fort vent que va afectar durant tota la partida, però així i tot, els jugadors locals Àngel, Marc, Saxa i German i els visitants Álvaro, Jordi, Jesús i Quico van fer una exhibició de saber jugar a pilota. Cal destacar la gran capacitat que van demostrar els dos traures Àngel de Murla i Álvaro de Tibi ja que les condicions no eren les millors per a fer la seua tasca. Però no va ser una partida d’eixes que es solen vore on els traures dominen i no hi cap opció, a la lliga de llargues enguany si hi ha alguna cosa clara a més de la que ja sabiem, que tenim traures meteòrics com Malia o Jose, és que enguany hi ha uns restos que feia temps que no es veien. Marc de Murla, Saxa d’Orba i Jordi, Jesús i Quico de Sella van fer una demostració de jugar a pilota, restant pilotes des de més enllà del rebot del carreró de la part del rest o pujant pilotes de quasi el traure per a aconseguir quinzes impossibles o ratlles que donen esperança. La Pilota, diumenge, va fer acte de presència al carrer de Parcent deixant una aroma en l’ambient de final anticipada. I és que tots els detalls així ho feien parèixer, carrer ple de gent de molts pobles inclòs de València, però entre el públic hi havia una nòmina de gent molt important i que feien constància del gran esdeveniment que estàvem veient, com el gran Tonico de Murla o Jan de Murla, a més d’il·lustres jugadors com Paco de Vall Laguar, Jordi i Marcos Naya, Antonio Albert d’Ondara o d’altres que em deixe però que feien del carrer una imatge per a recordar.

La partida ens ha deixat el següent marcador: 1-0, 1-1, 3-1, 3-3, 4-3, 4-4, 6-4, 6-7 i 10-7. Com es pot apreciar la partida ha estat molt igualada, sent durant la major part de l’encontre l’equip local, únicament superat quan el marcador pitjor pintava per a la formació visitant que d’estar 6-4 va reaccionar i anotar un 7-6 al caseller, que ha anat per davant. Arribats a aquest punt la certesa i l’espenta que dóna l’afició a un equip quan juga de local, i més si és Parcent per la gran tradició de pilota que hi existeix, va fer que Àngel, Marc, Saxa i German aconseguiren una victòria molt lluitada i que de segur és el principi d’una llarga llista de partides entre estos xicons que ens faran gaudir de la pilota valenciana al més alt nivell.

Per últim recordar que la setmana que ve es disputarà la partida aplaçada entre Benimagrell i Sella i que definirà mes la classificació a l’espera del que ens deparar la 2ª volta de la lliga.

1ª categoria llargues                                                                                    
                                                                                                                            
PARCENT 10 – 7 SELLA                                                                               
LA NUCIA 10 – 7 MURLA                                                                            
BENIMAGRELL 10 – 1 MUTXAMEL                                                           
LA VILA JOIOSA – EL CAMPELLO (ajornada)        

1r PARCENT                      19 Pts.     
2n SELLA                            16 Pts.
3r BENIMAGRELL             13 Pts.
4t EL CAMPELLO              12 Pts.
5è LA VILA JOIOSA             9  Pts.

                         

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article