elmusa

Torna l’activitat a les lligues de Llargues i Palma

Ratlles

Jordi Garcia / Sella. 

La lliga a llargues i palma, trofeu Diputació d’Alacant, torna a l’activitat. Després de dues setmanes de descans per vacances i per a la disputa de les partides ajornades fins al moment, la competició torna als carrers dels nostres pobles i ciutats.
 
En aquesta, la 6a jornada, cal destacar un detall en totes les modalitats i categories i és que els llocs capdavanters s’ajusten, i s’igualen tots els equips en una lluita que d’ací a la fi de la lliga regular de segur ens deixarà grans partides. A més, cal destacar que els equips en els quals hi participen jugadors seleccionats per a l’encontre entre el País Basc i el País Valencia que s’ha produït a terres basques aquest cap de setmana, han tingut suspesos els seus enfrontaments.

En 1a llargues els resultats que han esdevingut han sigut els següents: El Campello 10 – 5 Murla; La Vila Joiosa 10 – 2 La Nucia; Mutxamel 0 – 10 Parcent; Sella – Benimagrell(ajornada).  Queda la classificació molt ajustada amb 7 punts entre el 1r, Parcent i el 4t Benimagrell, i amb el 5è La Vila Joiosa, situat a tan sols una victòria dels llocs que donen accés a les semifinals. Ressaltar que tant Sella com Benimagrell compten amb una partida menys i que es jugarà el cap de setmana del 16/17 d’abril i que serà la reedició de les dos últimes finals de la categoria.

Al grup de València aquesta jornada ha tingut lloc una partida que s’esperava com el duel entre els dos favorits per accedir a la prèvia per poder jugar les semifinals de la màxima categoria de llargues que enfrontava València-Pelayo 10 – 4 Borbotó. L’altra partida enfrontava Nàquera 10 – 9 Alfara del Patriarca. La classificació queda de la següent forma 1r València 8 pts., 2n Borbotó 7 pts.

En 1a palma una jornada més ens trobem amb alguna sorpresa, aquesta vegada ha estat la partida que enfrontava a Benidorm 2 – 10 Tibi A, ja que després de vèncer a domicili els vigents campions i líders, fins aquesta jornada, Agost, s’esperava una resistència més forta davant de la sempre lluitadora i jove formació de Tibi A. Pel que fa al nou líder de la categoria, Murla, va vèncer a casa contra Calp per 10 a 6, consolidant una lliga molt regular i deixant a les clares que són un seriós candidat al títol un any més. Per últim, la partida entre Vall Laguar 10 – 7 Tibi B, ens deixa un repartiment de punts que denota com el jove equip de Laguar a casa és un rival molt difícil de guanyar. La partida que enfrontava Sella i Agost ha estat ajornada per l’enfrontament de les seleccions. La classificació queda així: 1r Murla 13 pts., 2n Agost 12 pts., 3r Tibi A 11 pts., 4t Benidorm 10 pts., 5è Sella 9 pts., 6è Vall Laguar 6 pts. Destacar que tant Agost, Tibi A, Sella i Vall Laguar tenen pendent una partida per disputar.

En 2a llargues una jornada més Xixona encapçala la classificació amb 12 pts, seguit de prop per Tormos i Benidorm 9 pts i amb Crevillent, el Campello i Llíber a menys d’una victòria d’aquestos. Els resultats han estat els següents: el Campello 10 – 9 Benidorm; Llíber 10 – 3 Fondo Neus; Tormos  7 – 10 Crevillent.
En 2a palma grup A, cada jornada que passa ens deixa més clara una lluita de poder entre les formacions de Sella 16 pts i Benimagrell 16 pts, ja que els dos han sigut capaços de guanyar els equips perseguidors i mostren un nivell superior a la resta. Al grup B destaca la formació de Tibi B que amb 15 pts domina la classificació. Tot seguit, a menys de 5 pts, de Vall Laguar, Benidorm, Parcent i Xàbia.

Dites pilotaires: “jugaor de bot, bon pagaor”.“a l’aire no enganya”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article