Fem Pilota - Capçalera

Jornada per a recordar en la Lliga de llargues i palma

Ratlles

 

Jordi Garcia / Sella.

La 5a jornada ens deixa grans partides de pilota i noves sorpreses en quant al resultat de moltes partides i on s’han pogut vore grans espectacles de pilota.
En la 1a categoria de palma, aquesta ha sigut una jornada per haver estat en els diferents carrers on s’han disputat les partides,  ja que totes han tingut un resultat ajustat o inesperat.
TIBI A 9 – 10 SELLA                          MURLA 10 – 9 TIBI B
CALP 8 – 10 VALL LAGUAR          AGOST 5 – 10 BENIDORM
 
La partida que enfrontava Tibi A (9) i Sella (10) va ser de poder a poder i després de 2 hores de joc va deixar jugades molt vistoses, amb grans colps per part dels dos equips. Per part de Tibi A han jugat:  Canari, Álvaro, Julio i Alberto i per part de Sella: Bouet, Piripi, Kiko, Bernat i Adolfo III. El marcador de la partida ha estat 0-2, 2-2, 2-3, 4-2, 5-3, 6-4, 7-5, 9-6, en aquest moment el jugador de Sella, Kiko, ha fet una demostració de saber estar i jugar tant a la part del traure però sobretot des del rest, donant el punt, 9-7 i propiciant que l’equip de Sella es refera i aconseguiren una remuntada èpica i una victòria històrica per 9-10, ja que mai l’equip de Sella de la màxima categoria havia aconseguit guanyar en el carrer de Tibi. Com a detall de la partida dir que per motius d’unes obres i la col·locació d’un bastiment es van haver de desplaçar les ratlles del joc i jugar la partida en un situació del carrer nova per als dos equips.
 
Fins a la inexpugnable localitat d’Agost s’ha desplaçat aquesta jornada l’equip de Benidorm, deixant-nos una de les sorpreses de la jornada, ja que Agost, l’únic equip invicte en la modalitat i en la màxima categoria, ha perdut de forma clara i contundent per 5 a 10 davant de Benidorm. Cal destacar que en l’equip d’Agost no han jugat la seua banca titular Sergi, per no ser-hi, ni de Ramón per lesió d’última hora. Per Benidorm destacar el rest Vicent i la banca Dani, dos jugadors senya d’identitat d’aquest club que any rere any estpa aconseguint situar-se entre els equips semifinalistes.
 
En l’enfrontament que jugaven els últims classificats ens ha deixat una nova derrota de l’equip de Calp per 8 a 10 davant l’equip de Vall Laguar. Destacar la lluita que s’ha viscut durant tota la partida on per moments haguera pogut guanyar qualsevol dels dos equips, el marcador ha estat 7-7 però que al final s’ha decantat per la joventut i ímpetu que marquen els jugadors de Vall Laguar que tot i ser novells en la categoria en un futur no molt llunyà estaran lluitant per estar en la part alta de la classificació.
 
Per últim, destacar la partida entre les formacions de Murla (10) i Tibi B (9), partida que per acord dels dos equips es va intercanviar l’ordre disputant-se a Murla. Com mostra el marcador va ser una altra partida de les que es recordaran, ja que després de 2 hores de partida i de igualar a 7, va ser la formació local, Murla, qui es va emportar la victòria. Així i tot cal nomenar els jugadors de Tibi B Isaac i Sergi, tots dos van fer mostra del que són, dos grans pilotaris amb moltes qualitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article