Fem Pilota - Capçalera

Xest líder del Diputació de València de Frontó Parelles

El passat cap de setmana Xest guanyava a Museros i la Pobla de Vallbona a Quart de Poblet

Frontó


El campionat Autonòmic de Frontó per parelles – Trofeu Diputació de València tenia este passat cap de setmana una jornada molt interessant que enfrontava els quatre primers classificats i els seus perseguidors també entre ells.

Per una banda, en la partida que es disputava el dissabte per la vesprada al frontó de Quart de Poblet, s’enfrontaven els locals a l’equip de Racó – La Pobla Vallbona. És a dir, Adrián i Arcusa II, a Pasqual i Moro. Els primers, en bon estat de forma, havien guanyat a Museros i a Moixent, però queien a casa davant un equip que, després de les dos partides que ha disputat, ha sumat els sis punts en joc. Esta victòria dels de la Pobla fa pensar en la parella com un dels més seriosos candidats per a estar en la final,  ja que formen una parella molt compacta i de moltes garanties.
 

Adrián de Quart i Pasqual de La Pobla. Fotografia: David Sarasol 

 A Xest, en  la jornada matinal de diumenge, es disputava una altra partida que a priori es presentava molt interessant, on la parella campiona, els locals, Adrián de Museros i Alejandro de Paterna contra, una parella formada per Enrique de Museros i Lemay. Els de casa van anar per davant tota la partida, amb un matalaf que anava al voltant dels 5-7 punts, diferència que van aconseguir mantenir  fins el final de la partida per guanyar finalment per un marcador de 41 a 33. La partida va resultar molt entretinguda amb quinzes de gran dificultat per part dels dos equips.
 

Adrián i Alejandro formen equip en el Diputació de València de Frontó. Fotografia: David Sarasol 

El divendres es disputava també partida a Almenara, entre els jugadors del club local, Ximo i Fran, que rebien la visita d’Almussafes, que formaven amb Luis i Dani. Els d’Almenara aconseguien una importantíssima victòria davant una forta parella pel resultat de 41 a 25, i s’emprotaven els tres punts en joc.

Estos resultats provoquen que els de Xest siguen primers amb 9 punts, la Pobla és segon amb 6 punts (però té una partida menys disputada), tercera és la formació de Quart de Poblet amb 5 punts, Museros ocupa la quarta posició amb 4 punts. Estes serien les formacions que accedirien ara per ara a les semifinals, però per a això, encara queden moltes jornades. Almussafes és el cinquè de la classificació amb 3 punts aconseguits aquesta jornada, mentre que Almenara i Moixent ocupen la sisena i setena posició respectivament, dos equips que encara no han aconseguit puntuar.

Ara, la màxima categoria tindrà tres setmanes de descans, la primera d’elles amb motiu de la festa fallera, la segona per pasqües i la tercera, perquè es programen diferents festivals en què molts jugadors d’aquesta categoria estan anunciats.

Pel que fa a la segona categoria, l’equip de Quart de Poblet suma ja 9 punts, ple de victòries en el que va de lliga. Ocupen la segona i tercera posició els equips de Casinos i Benicarló respectivament, Almussafes B és el quart classificat amb tres punts. El Quart de Poblet C, Llíria i Almussafes C no han pogut puntuar encara.

En la tercera categoria, els líders de cada grup de competició són, Paterna, del grup A, Godella A i Alcublas A empaten en la primera posició del grup B, mentre que el líder del grup C és el Moixent B, amb ple de victòries.


FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article