elmusa

Titín III torna a terres valencianes

Vesprada d’homenatges i partida de frontó amb la presència de Titín III a Quart de Poblet

Frontó

Adrián Benito / Quart de Poblet. 

El dia 2 d'Abril, en els frontons municipals de Quart de Poblet a partir de les 16.30, es disputaran dues partides: la primera, homenatjarà Joaquín Abietar, pare de Zacarías, per la seua gran trajectòria dins del club. Va ser un dels fundadors del club que hui dia coneixem i ha estat el mentor de molts pilotaris de gran nivell com: Zacarías, Paquito, Antonio Nuñez i Javi Fonfría entre altres. Gràcies a ell, el club de Quart de Poblet ha aconseguit ser un referent en la modalitat de frontó. En aquesta partida comptarem amb: Zacarías i Paquito contra Arcusa I i Arcusa II.

La segona de les partides de la vesprada ens porta a la que ha estat una de les màximes figures de la pilota basca: Augusto Ibáñez “Titin III”. El ja retirat pilotari de La Rioja gaudeix d'una excel·lent forma física i un saber estar dins del frontó que li permet seguir jugant a un altíssim nivell i fent gaudir el públic assistent. Aquesta serà la segona vegada que vinga a jugar a terres valencianes, ara de la mà de l'empresa Garfe.
 

Titín III durant la passada visita al frontó del Puig. Fotografia: Juan Rodrigo Legua 

L’acompanyarà el jove jugador Lukin, que actualment s'ha proclamat campió del món de trinquet basc-francès. La partida serà: Adrián de Quart i Titin III contra Lukin i Lemay. Esperem  que siguen dues partides dignes del cartell que tenen i que el públic assistent gaudisca veient qualitat de joc.

L'entrada serà gratuïta però l'aforament és limitat a 300 persones.
 

Cartell de les partides. Fotografia: CPV Quart de Poblet 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article