Fem Pilota - Capçalera

La 4a jornada de les lligues a llargues i palma ens deixa les primeres sorpreses

Ratlles

Jordi Garcia / Sella. 

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 4a jornada de la lliga a llargues i palma Diputació d’Alacant, i ja tenim la primera sorpresa en la màxima categoria.  El Campello va vèncer a domicili per un ajustat 10 a 7 el Benimagrell, actual subcampió de la categoria.

En la 1a de llargues, a més de la gran sorpresa de la jornada, cal destacar l’equip de Sella que capitanejat pel traure Álvaro i acompanyat per Jordi, Jesús, Quico i Pau estan al capdavant de la classificació amb un ple de victòries i 12 punts. A estes altures esdevé una terna d’equips en lluita per el campionat que són Sella, Parcent i Benimagrell.

Murla – Sella 4-10                  
         
El Campello – Benimagrell 10-7

La Nucia – Parcent 2-10      
                         
La Vila Joiosa – Mutxamel 10-1
 
Pel que fa al grup de València, aquesta ha sigut la 2a jornada i ja podem dir que l’equip que des de l’inici del campionat apuntava com a màxim favorit, València-Pelayo, està complint les expectatives. Aquest equip compta amb un excel·lent planter de jugadors, entre els quals destaquen jugadors exprofessionals com Tino, Peluco o Pedrito entre d’altres. Ja comença a sentir-se la remor d’aquelles partides mítiques de  la dècada dels 90 on els millors equips d’Alacant jugaven contra els millor de València o Castelló, i es que per part dels aficionats de molts pobles s’espera amb ànsia l’encreuament abans de les semifinals i que podrà fer que revisquem aquelles partides del passat. Aquesta jornada cal destacar la presència del Molt Honorable President del País Valencià En Ximo Puig a la partida celebrada a València entre els equips de València-Pelayo i Godella com mostra la fotografia, sent la segona sorpresa de la jornada.
 

Equip València-Pelayo junt al President de la Generalitat Ximo Puig. Fotografia: Tino Bendicho

En 1a palma, aquesta jornada segueix al capdavant l’equip d’Agost que una jornada més es mostra imbatible i compta totes les partides jugades com a victòries contundents. El grup perseguidor el lidera Murla que aquesta jornada ha vençut com a visitant contra Benidorm en un enfrontament de més de 2 hores de durada i que és mostra de com de dura va ser la partida entre el 2n i 3r classificat. Se sumen a aquest grup perseguidor els equips de Tibi A, que tot i comptar amb una partida menys, junt a Sella aquesta jornada han aconseguit dues victòries com a locals i es situen 3r i 5è respectivament. La pròxima jornada esdevindrà un duel molt interessant entre Tibi A i Sella, poblacions campiones els últims anys d’aquest campionat (Tibi 2011 i 2014 – Sella 2010 i 2012) i una oportunitat per vore fins on pot arribar cadascú enguany.

Agost-Tibi B 10-2            

Benidorm-Murla 6-10   

Tibi A-Calp10-5

Sella-Vall de Laguar  10-6

Aquesta jornada volem destacar la gran competència que existeix en la 2a palma, on enguany hi ha dos grups formats per 8 equips cadascun i on només dos de cada un  tindran dret a estar en les semifinals. En el grup A cal destacar els equips de  Benimagrell (12 pts), Sella A (11 pts) i Tibi A (9 pts), tots tres equips que podrien ser finalistes d’aquesta categoria i que de ben segur  algun d’ells podria fer el salt a la màxima categoria de la modalitat. En el grup B destaquem els equips de Vall Laguar (10 pts), Tibi B (9 pts) i Benidorm (7 pts).  Vall Laguar és l’equip que en la última lliga va descendir de la 1a categoria, el C.P. Tibi demostra un any més com aquesta és la seua modalitat i mostra d’allò és l’alt nivell de tots els seus equips en aquesta disciplina. I per últim destacar l’equip de Benidorm que junt als altres són a hores d’ara els equips en millor forma.

En 2a llargues domina la classificació l’equip de Xixona (9pts), seguit de prop per Tormos (8 pts) i una partida menys. La lliga es presenta com un duel d’aquestes dos poblacions. Xixona un equip reforçat i Tormos un poble que ja està alguns anys jugant aquesta competició.

Per últim, en la 3a categoria a llargues se situa l’equip de Crevillent amb ple de victòries i 6 punts al capdavant de la classificació. I en 3a palma es viu una lliga molt ajustada i interessant on demostren un nivell superior a la resta els equips de Top-recambios Castell (9 pts), Poble Nou (9 pts), Benifallim (8 pts) i Crevillent (7 pts).

La pròxima jornada vindrà marcada per algunes partides interessants:

1a llargues          Parcent – Benimagrell

1a palma             Agost – Benidorm                          Tibi A – Sella

2a palma             Sella A - Benimagrell


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article