Fem Pilota - Capçalera

La pluja i el fred no frenen les lligues de Llargues i Palma

Ratlles

Jordi Climent / Sella. 

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 3a jornada de la lliga a llargues i palma “Diputació d’Alacant”. I com a novetat ens deixa algunes partides aplaçades per la tant esperada pluja i d’algunes altres on el fred i el vent han marcat la disputa de les mateixes.

Pel que fa a la 1a de llargues cal destacar dues coses, el pas ferm amb què estan caminant les formacions capdavanteres de la classificació Sella, Benimagrell (9 pts) i Parcent (8 pts), i com de difícil està sent la competició en aquesta categoria, on tanquen la classificació Mutxamel (1 pt) i La Vila Joiosa (0 pts), recent ascendits. El calendari ha fet que en les primeres jornades no haja hagut cap enfrontament directe entre els equips que lluiten pel lideratge, però de ben segur que a partir d’ara començarem a viure els duels més interessants.
 

Jugant al carrer de Parcent. Fotografia: CPV Parcent 

Resultats:

Sella 10 – 3 El Campello               
Parcent  10 – 1 La Vila Joiosa     
Benimagrell  10 – 5 La Nucia                      
Mutxamel 9 – 10 Murla
 
En 1a de palma la jornada ha estat marcada per la partida entre Agost  i Murla, primer i segon, i rivals directes en la lluita del campionat, però els d’Agost demostren un nivell superior a tots i aquesta setmana han vençut a domicili. L’equip de Benidorm segueix demostrant una gran fiabilitat i aconseguint punts que de ben segur tots els equips més endavant trobaran a faltar. Aquesta lliga segueix demostrant la lluita ratlla a ratlla i quinze a quinze i potser ens deixe alguna sorpresa més endavant.

Resultats:

Tibi B 10 – 7 Sella                                            
Murla 5 – 10 Agost         
Calp 6 – 10 Benidorm                    
Vall de  Laguar  – Tibi A (ajornada)
 
En aquesta jornada cal destacar l’inici de la lliga per a les categories de Juvenils  i 3a llargues a més del grup de  València en 1a categoria.

Cal remarcar el gran esforç i la gran il·lusió que és poder comptar amb un grup amb 7 equips participants en la categoria de juvenils, ja que són el futur de la pilota i mostra de la continuïtat en el temps del nostre tan benvolgut esport. En aquesta categoria destaquen les formacions de Benidorm i Murla, com demostra la final de la Copa Generalitat disputada enguany entre aquestes formacions.

També és d’admirar com una modalitat com les llargues, com en anteriors ocasions amb les participacions d’equips com Ontinyent o Meliana, obri les portes a nous pobles i equips com són el grup creat en la zona de València i on aquesta setmana ha començat a rodar la pilota i les ratlles pels diferents  carrers. Esperem que aquesta llavor siga l’inici d’una llarga tornada de les llargues als carrers del cap i casal. Els equips participants en aquest grup són València-Pelayo, Borbotó, Godella, Nàquera I Alfara del Patriarca.

Resultats:

Godella 5 – 10 Alfara del Patriarca
València-Pelayo 10-0 Nàquera 


 

Comentaris

bouet Sella
1.

El traure de la foto es Angel de Murla. En la meua opinio despres el traure mes estetic i dels millors de la present lliga.

Comenta aquest article