Fem Pilota - Capçalera

El projecte Pilota a l'escola comença les seues sessions

Món Escolar

PilotaVeu / València.

Hui dimarts començaran les sessions del projecte educatiu Pilota a l’Escola 2016 a la demarcació d’Alacant i la de Castelló de la mà dels tècnics federatius i jugadors professionals, tant d’escala i corda com de raspall.

En el cas de Castelló, hui es programen sessions a Borriana, Viver i Sogorb, a les escoles Cardenal Tarancón, Historiador Diago i Pintor Camarón respectivament. En els propers dies, es visitaran les poblacions de Xilxes, Benicarló, Castelló de la Plana, Borriana, Càlig, Almassora, l’Alcora, les Coves de Vinromà, Llucena del Cid o la Pobla Tornesa.

Pel que fa a la demarcació d’Alacant, arribava l’activitat hui al centre Col·legi Diocesà La Milagrosa d’Agost, a CEIP Les Rotes d’Altea i al Sant Joan Bosco de Cocentaina. Seguiran les actuacions de Pilota a l’escola aquesta setmana a les poblacions de la Vall de Laguar, Agost, Benialí, Guardamar de Segura, Alcalalí, Elx, Alcoi, Castalla, Alacant o Beniardà.

Per a mitjan març està previst una sessió d’inauguració oficial, a la qual assistirà el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article