Fem Pilota - Capçalera

Almussafes corona Lluís de la Vega, Jose i Juan en la final del 4 i mig de frontó

Frontó


El diumenge, al frontó d’Almussafes es disputaven les finals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual al 4 i mig, en les seues tres categories.

Obria foc la categoria de plata en la qual s’enfrontaven Jose de Moixent i Carlos de Beniparrell, en una bonica partida en la qual ambdós jugadors van fer jugades de gran nivell, mostrant la seua qualitat dins d’un frontó, en partida que es resolia per 32 a 20 per al de Moixent.
 

Finalistes segona categoria junt a l'home bo. Fotografia: FPV 

La segona partida del matí era la de la màxima categoria, i enfrontava Alejandro de Paterna i a Luis de la Vega. Va ser una final on el campió individual va anar en quasi tot moment per darrere en el marcador, degut al vendaval de joc que va desplegar el jugador de la Ribera, sempre agressiu amb les dos mans i molt resolutiu en els moments claus. Luis s’imposava per 32 a 24 davant el seu públic, en la que és la primera edició d’aquest nou campionat.
 

Lluís de la Vega, campió en la màxima categoria. 

En l'última final del matí, Edu Febrero i Juan Galán, disputaven la final de la tercera categoria, que queia també per a un jugador del club d’Almussafes, amb idèntic resultat que la final de primera, 32 a 24 per a Juan.
 

Finalistes tercera categoria junt a les autoritats. Fotografia: FPV 

Per tancar la matinal de pilota, el club d’Almussafes convidava a un dinar popular a tots els assistents a les finals. Lliuraven els trofeus, Teófilo Fito, alcalde de Moixent, Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell, Pau Bosch, regidor d’Almussafes, José Mora, regidor d’Esports de Paterna, Fernando Oliveros, regidor d’Esports de Godella, Jose Ventura, president del Club de Pilota d’Almussafes i Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.


FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article