elmusa

Rècord de participació en una nova edició ‘El Corte Inglés de Galotxa’

Galotxa


Mateixes xifres que el passat any per al Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que afrontarà enguany la seua edició nombre quaranta-una.

Seran unes cent huitanta les formacions que facen rodar la pilota de vaqueta en les canxes de galotxa, des de febrer fins a juliol, i en vora quaranta poblacions. Huit d’ells seran els qui es juguen el títol absolut: Albuixec, Beniparrell, Foios, Marquesat, amb dos representants, Meliana, Montserrat, actual campió, i Quart de les Valls, subcampió en el 2015. Quasi seixanta equips disputaran les seues partides en carrers i pistes artificials, prenent força la participació en trinquet, amb unes xifres paregudes, mentre que la competició escolar, base de tot esport estimat, tindrà més de 20 escoles competint en les diferents categories en les quals es convoca este campionat: juvenils, cadets, infantils, alevins i benjamins.

Els clubs amb major representació compten tots ells amb canteres que nodreixen les seues files de jugadors, com és el cas de Massalfassar, que suma 14 equips, Borbotó o la Pobla de Vallbona, que presenten 10 equips cadascun. Picanya i Montcada són les novetats d’esta edició, els primers competint en el seu carrer natural, mentre que els segons al trinquet de la Ciutat de la Pilota.


FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article