elmusa

Alcàsser corona el seu equip en la ‘XII Lliga Cadet d'Escala i Corda’

El trinquet d’Alcàsser ha gaudit de dos partides molt disputades per a tancar aquesta competició de tecnificació

Món Escolar


Les finals de la 1a fase de la “XII Lliga Cadet d’Escala i Corda de les escoles de Tecnificació 2015”, han oferit dos partides molt entretingudes als espectadors que s’han acostat al trinquet d’Alcàsser. La final per la tercera plaça ha enfrontat els equips de Vila-real (Miguel, Fernando i Adrià) i Murla (Feliu, Vicent i Jordi). La partida ha sigut molt igualada i disputada, entre dos equips que han barallat cada “quinze”, per a tancar la competició amb una victòria. Al final, els jugadors de l’equip de Vila-real han sigut més regulars i han aconseguit la victòria, en una partida on han destacat els “feridors”. En la final absoluta s’han enfrontat els equips d’Alcàsser (Vicente, Jorge i Guillem Palau) i Petrer (Àlex i Jesús Talavera). L’equip de Petrer a punt ha estat de donar la sorpresa, després de començar guanyant la final davant l’equip d’Alcàsser que hui ha començat nerviós i que li ha costat entrar en la partida. L’equip de Petrer, que ha jugat en parella ha disputat una gran partida i ha anat per davant en la final fins al 55 a 45. L’equip d’Alcàsser ha anat a remolc durant tota la final, però ha aconseguit traure el millor dels seus jugadors en el tram final de la partida per a acabar remuntant i guanyar per 55 a 60. Durant la disputa de la final el regidor de joventut d’Alcàsser ha estat veient les finals. Juan Contreras, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, ha lliurat els trofeus als finalistes.

Resultats de les finals de la “XII Lliga cadet d’escala i corda”, dimecres 6 de gener de 2016: 

Final per la tercera plaça:

 Vila-real (Miguel CPV Algímia, Fernando CPV Algímia i Adrià CPV Algímia) – 60 – Murla (Feliu Giner CPV Murla, Juan Diego CPV Vinalesa i Jordi Llobell CPV Dénia) – 50.

Final absoluta. Alcàsser (Vicente Mellado CPV Meliana, Jorge Gómez CPV Bonrepòs i Guillem Palau CPV Sueca) – 60 - Petrer (Àlex Tur CPV Dénia i Jesús Talavera CPV Vilamarxant) – 55.

Classificació final de la “XII Lliga cadet d’escala i corda”: 

1r - Alcàsser 
2n - Petrer 
3r - Vila-real 
4t - Murla

La pròxima competició de tecnificació de la modalitat d’escala i corda es disputarà en les pròximes setmanes, i serà la “Lliga juvenil de tecnificació”.


FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article