elmusa

Els clubs de galotxa parteixen com a favorits en la Copa Generalitat

Galotxa

Paco Durà / València.
 
La Federació ha presentat les eliminatòries de la XI Copa Generalitat, que cada anys posen cloenda a la temporada dels clubs d’aficionats, que enfronta els equips campions de les diferents modalitats, però que disputen les partides a la modalitat de galotxa, per considerar-la la més comuna per a la majoria. I es jugaran entre huit equips, quarts de final, semifinals i final.
  
I en la categoria d’aficionats, sèniors, destaca l’enfrontament entre Marquesat, campió d’enguany de la Copa Edicom i de la Supercopa de galotxa, contra Borbotó, que fou campió de la Copa en 2014 (ja que enguany s’ajunten campions de 2014 i 2015).
 
Les altres eliminatòries seran Xest contra Agost; Quart de les Valls-Sella i Benimagrell-Montserrat. Les partides d’anada es disputaran el 9 de gener i les de tornada el dia 16 de gener.
 
I les semifinals les disputaran el guanyador de la primera eliminatòria contra el de la segona. I el de la tercera contra el de la quarta; el 23 i el 30 de gener. I la gran final serà el dia 14 de febrer.
 
Categoria juvenil
I en categoria juvenil, el sorteig ha deparat els següents enfrontaments:
Quart de Poblet contra Benidorm; Quart de les Valls contra Borbotó;
Murla contra Orba i Montserrat contra Massalfassar.
 
A l’acte de presentació i sorteig han assistit el Director General de l’Esport, Miquel Angel Moya i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, a més de representants dels clubs   participants.
  
El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, ha indicat que “es tracta de l’onzena edició, espere que siga molt disputada i m’agradaria que donara la sorpresa un club que no fóra de galotxa. Enguany en les assemblees s’ha parlat de fer un canvi”.
 
Sanjuan reconeixia així que, normalment tenen avantatge els clubs de galotxa en esta competició i per això alguns renuncien a participar, ja que en les comarques d’Alacant no se sol jugar a galotxa i els equips alacantins estan en inferioritat d’eixida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article