elmusa

La Copa Generalitat es presentarà dimarts

Galotxa


Una altra temporada més, i ja en són onze, quan finalitza l’any, comencen els preparatius per a la Copa Generalitat Valenciana.

En aquesta ocasió els clubs participants en la categoria sènior seran els d’Agost, Benimagrell, Borbotó, Xest, Marquesat, Montserrat, Quart de les Valls i Sella. Tots ells campions o finalistes de les diverses modalitats amb les quals compta el nostre esport. En el cas de la competició juvenil seran les formacions de les escoles de Benidorm, Borbotó, Massalfassar, Montserrat, Murla, Orba, Quart de les Valls i Quart de Poblet. Cal destacar els clubs de Montserrat, Quart de les Valls i Borbotó, que compten amb representació tant en la competició absoluta com en la de juvenils. El club de Marquesat, actual campió sènior, figura empatat en l’historial amb el club de Godelleta, tots dos amb tres Copes en les seues vitrines, per la qual cosa són els dominadors d’aquest torneig. En el cas dels juvenils, Massalfassar podrà reeditar el triomf assolit en la pista de Borbotó en el 2015.

Tots aquests equips estan citats per a l’acte oficial de presentació, que tindrà lloc dimarts que ve 29 de desembre, a partir de les 10.30 hores, en l’edifici de la Mesquita, en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (av. Campanar, 32). La competició començarà el cap de setmana del 9 de gener, amb la disputa dels quarts de final, que tindran la jornada de tornada el 16 de gener. Les semifinals tindrien lloc el 23 i 30 de gener, i les finals el diumenge 14 de febrer amb seu encara per determinar.


FPV 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article