Fem Pilota - Capçalera

Montserrat guanya una Supercopa de Galotxa que passarà a la història

Marc es retira de la galotxa després de guanyar la Supercopa en una emocionant final

Galotxa

Paco Durà / Godelleta.  

La Supercopa de galotxa de 2015 serà una partida que quedarà en la memòria dels aficionats que ompliren la canxa de Godelleta, ja que fou d’una gran emoció, amb una rectal final molt emocionant i un darrer joc delirant, en el qual Montserrat tingué Val net, però després va ‘patir el que no està escrit’ per guanyar-lo, després que Marquesat fera dues vegades Val per igualar a 65 tantos i els guanyadors quatre o cinc vegades més Val per acabar. Per això foren llargament ovacionats tots dos equips, perquè l’afició entenia que s’havia vist una gran partida i que a última hora haguera pogut guanyar també el que va perdre.

Així ho reconeix Marc, la figura de Montserrat, que amb Pepet, Carlos i el feridor Pau, foren els guanyadors. “Me’n vaig de la galotxa –diu– amb un gran record, perquè ha sigut un gran èxit per al club del meu poble guanyar el títol, després d’haver aconseguit la temporada passada El Corte Inglés. Però també, perquè ha sigut d’una forma molt emocionant. Primer dominàvem amb relativa facilitat, per això el marcador estava 40-10 i 60-40. Però hi hagué per a mi un punt d’inflexió, quan el feridor Benja comença a apretar i posar la pilota dins la paret i això ens feu molt de mal. I després ja en els darrers jocs crec que pugué passar de tot, però finalment guanyàrem nosaltres després de tenir Val net i varies vegades Val els dos per haver igualat a 65”.

Gerardo: “Hem perdut, però la lectura és molt positiva”

Per la seua part, el capità de Marquesat, Gerardo II, que feia equip amb Pau, Sopetes II i el feridor Benja, es mostrava molt satisfet, malgrat haver perdut. “Hem perdut amb molta dignitat –declara–, però hem jugat de tu a tu a un equip molt fort, amb Marc i Pepet, dos grans promeses del trinquet. I açò després d’haver guanyat la Copa Edicom amb un jugador jove com Pau, que  venia de segona categoria, crec que té molt de mèrit i hem  d’estar satisfets”.
 

Participants finals Supercopa. Fotografia: CPV Montserrat 

Sobre la partida en sí, assenyala que “al principi nosaltres veiem que era molt difícil guanyar, però arribà un moment que li ficarem pressió a Montserrat i a punt estiguérem d’haver igualat a 65 tantos i ja haguérem vist que passava en un ambient de tanta tensió per a tots. Tinguérem el nostre moment i la conclusió no pot ser altra que hem fet molt bona partida i que tenim un equip que està preparat per fer una gran campanya en el proper campionat d’El Corte Inglés”. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article