elmusa

Montserrat eixirà favorit en la Supercopa de galotxa contra Marquesat

Galotxa

Paco Durà / Montserrat-Alfarb. 

La canxa de Godelleta acull diumenge la Supercopa de galotxa, que cada any enfronta els campions del Trofeu El Corte Inglés i la Copa Interpobles Edicom, dos competicions que enguany han sigut guanyades, respectivament, per Montserrat i Marquesat.

L’equip de Montserrat es va imposar al de Quart de les Valls en la final, de forma brillant, amb Marc, Pepet, Odin i el feridor Pau; mentre que Marquesat va guanyar el passat diumenge la final Edicom a Massalfassar, amb un equip format per Pau, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja. L’únic canvi que hi haurà en els equips serà que Odin no podrà jugar per qüestions laborals i el seu lloc de punter el cobrirà Carlos, que jugava en l’equip de segona categoria.

Ara els dos equips acudiran a Godelleta, diumenge, a les 12 hores, amb la il·lusió de portar el trofeu de la Supercopa a les seues vitrines. A priori, el pronòstic és un poc més favorable a Montserrat, perquè Marc i Pepet són dos jugadors que han tingut una progressió important i disputen cada setmana un parell o més de partides pels trinquets alternant amb les més importants promeses i fins i tot en altres de més nivell.

Tots dos reconeixen que poden ser favorits, però que no eixiran confiats ni molt menys. “En una final pot passar de tot –diu Pepet– i no crec que siguem tan favorits. De tota manera, almenys jo, aniré a gaudir d’una jornada important i veure, de pas, si podem guanyar, ja que fa dos anys perdérem este trofeu contra Massalfassar”.

Marc jugarà l’última partida per dedicar-se sols al trinquet

Per la seua part, Marc també vol guanyar, “però en cap moment –diu– he pensat que puga ser fàcil. L’equip de Marquesat ha sigut campió el passat diumenge i vaig veure la final i crec que tindrem enfront una formació que ens pot superar, si no estem a gran nivell. Pau, al principi estava un poc nerviós, però després va demostrar que és un jugador a tenir en compte”. El que si té clar Marc és que serà l’última partida oficial que dispute amb l’equip del seu poble, ja que la seua evolució en el trinquet li aconsella jugar a plena dedicació. “En el club ja ho saben –declara–, que a partir d’ara no tornaré a jugar a galotxa. He passat un temps molt bo, però toca dedicar-me plenament al trinquet”.


Equip de Montserrat. Fotografia: CPV Montserrat
 
I el capità i feridor de Montserrat, Pau Cerveró, també s’apunta a la teoria  que “en una final pot passar de tot i ningú va de favorit. Prova d’això és que el passat diumenge, en la final de la Copa, pareixia que guanyaria Foios de forma fàcil al principi. Però després canvia la situació de forma rotundament i guanyà Marquesat, una vegada es van assentar en el joc. Per tant, serà un cara i creu a Godelleta”.

Gerardo II: “Anem a veure si donem la sorpresa”

Per part de Marquesat, el mitger Gerardo II es manifestava “molt il·lusionat” i també diu que “anem a guanyar, perquè el triomf del passat diumenge en la Copa Edicom ens ha donat una gran dosi de moral. Sabem, per suposat, que Montserrat té un gran equip, ja que Marc i Pepet són dos grans promeses del trinquet, però nosaltres tenim molta moral i en una partida pot passar de tot. A la canxa de Godelleta, que la coneixem prou, solem rendir a bon nivell i anirem, recolzats per la nostra afició, a veure si tenim el dia i els donem la sorpresa, que seria la culminació d’una campanya excel·lent”.


Jugadors del Marquesat celebrant la victòria. Fotografia: FPV

Pau veu una partida “molt complicada”


Pau, jugador de Marquesat. Fotografia: FPV
 
Pel que fa al jove Pau, revelació de Marquesat i artífex de la victòria del passat diumenge en la final Interpobles, la Supercopa “la veig prou complicada per a nosaltres. Montserrat té un equip molt complet. Marc està en gran moment i Pepet la tira dalt arreu; per això crec que ells són favorits i els qui tenen la pressió. Però nosaltres, després de l’èxit de la final de Copa tenim molta moral i podem aspirar a tot. Jo estic molt content d’haver guanyat eixa final i davant la meua afició i ara el que passe benvingut siga. Ja m’han dit que l’any que ve jugaré en primera i tot açò m’ha passat en poc de temps i només tinc que alegria”.
 

Cartell Supercopa. Fotografia: FPV
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article