elmusa

Marquesat i Foios disputen la final de l’Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Marquesat i Foios. 

La final de la Copa Edicom es presenta com una de les notes destacades del proper cap de setmana. Diumenge, a partir de les 11.30  es disputa a la canxa d’Alfarp, on és previsible un ple de gom a gom, ja que l’afició del Marquesat està mobilitzant-se per donar suport al seu equip. I de Foios també cal esperar que seran prou els aficionats que aniran a animar els seus.

L’equip de Marquesat, format per Pau, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja, tenen la moral elevada després d’haver eliminat un rival de la categoria de Massalfassar, que és l’equip que més vegades ha guanyat el torneig de Copa. I per això, el mitger Gerardo II ens diu que “tenim molta moral i també molta il·lusió, però cal ser prudents i pensar que Foios té molt bon equip i quan han arribat a la final serà per alguna cosa. Per tant, tot i que tenim a favor el factor canxa, no ens hem de confiar i eixir a jugar amb la mateixa prudència i responsabilitat que ho férem contra Massalfassar”.

Pau, jugador revelació del torneig

En les files de Marquesat crida l’atenció la gran revelació del torneig, que ha sigut el jove Pau, de 20 anys, que fins ara jugava en l’equip de segona categoria i que per la lesió d’Àngel ha pujat al primer equip i ha donat una resposta molt bona. “Tots confiem amb ell –diu Gerardo–, ja que ha demostrat fins ara que ha pujat de nivell i esperem que no tinga nervis en la final i jugue com ho ha fet en les semifinals”.

A Foios també tenen il·lusió, però ho veuen més difícil, segons ens diu el president, Fernando Gil: “Ells tenen molt avantatge de jugar en la seua canxa. Es coneixen millor el terreny on es jugarà la final i això d’eixida és un factor al seu favor, però en una final pot passar tot i esperem tenir sort i poder donar la sorpresa”.

Alberto: “Anem a per la Copa”

Més optimista es mostra el jugador Alberto, que formarà l’equip de l’Horta Nord, juntament amb Aucejo, Gavilà i el feridor Juanma. “Anem a la canxa de Marquesat amb tota la il·lusió de guanyar la final, perquè encara que ells juguen a sa casa, després d’haver guanyat en la semifinal al carrer de Quart de les Valls, que és tan difícil, tenim la moral pels núvols i esperem tornar a Foios amb la Copa”. També diu que confia que acudirà molta gent a animar l’equip, segon diu, “perquè amics i familiars dels jugadors en vindran molts i també gent del poble”.
 

Jugadors de l'equip de Foios. Fotografia: Paco Durà 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article