elmusa

Massalfassar i Foios tenen un peu en la final de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / València.

La final de la Copa Edicom de galotxa va camí de disputar-se entre dos equips de pobles veïns de l’Horta Nord, Massalfassar i Foios. Almenys, els dos han aconseguit resultats contundents en les partides d’anada de semifinals, per la qual cosa, molt hauria de canviar la situació perquè no foren finalistes.
 
Massalfassar, equip que compta amb Javi El Moro, considerat el millor resto de la modalitat de galotxa, si parlem de jugadors aficionats, lidera una formació, junt a Ximo, Jorge i el feridor Paco, que han vençut en la primera ronda de semifinals l’equip de Marquesat (Pau, Gerardo II, Sopetes II i un feridor), per 70-35. Un resultat que serà molt complicat que els de la Ribera Alta puguen remuntar en la seua canxa d’Alfarp.
 
I un escenari paregut es dibuixa en l’altra semifinal, en la qual Foios (Alberto, Aucejo, Gavilà i el feridor Juanma) van derrotar Quart de les Valls (José Salvador, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis), per 70-20. Un resultat que seria prou sorprenent, en les condicions actuals, que els de Quart pogueren remuntar, ja que José Salvador no es troba en bon moment físic i tampoc els demés demostraren a Foios que poden fer la de superar un tanteig amb tanta diferència. Així i tot, n’hi ha qui encara creu que el “miracle” és possible. Vorem.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article