elmusa

Massalfassar guanya Quart però no supera el tanteig particular en l’Edicom

Galotxa

Paco Durà / Massalfassar. 

Els equips de Quart de les Valls, Massalfassar, Marquesat i Foios s’han classificat per a les semifinals de la Copa Edicom de galotxa, a falta d’una jornada per acabar la lliga de classificació. Un desenllaç esperat, si bé en la jornada de hui calia veure qui passava com a primer i segon del grup A, cosa que ara té millor Quart de les Valls que Massalfassar, a expenses de la partida que Quart té ajornada contra Meliana. Mentre que en el grup B, encara falta veure si és Marquesat, cosa que pareix la més probable, el primer i Foios el segon.
 
A la canxa de Massalfassar hi havia certa expectació per veure si Massalfassar era capaç de guanyar la partida i que Quart no sumara més d’un joc, ja que al carrer d’este poble van guanyar els de Quart de les Valls, 70-5. Però açò s’ha vist que era molt difícil que passara, tot i que els de Quart presentaven un equip de circumstàncies, amb el Xato, un mitger que tenia que fer el bot, Alex i Juan Antonio, amb el feridor juvenil Dani.
Per contra, Massalfassar tenia tots els efectius, amb Javi El Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco. I han guanyat els de l’Horta Nord, 70-30, resultat que reflexa la seua superioritat, però que no ha sigut suficient perquè Massalfassar quedara primer del grup.
 
La importància o no de quedar primer o segon del grup, ve donada pel fet que en semifinals, el primer del grup A s’enfronta al segon del B. Per la qual cosa, si Quart guanya Meliana, jugarà contra Foios i Massalfassar-Marquesat. En cas contrari seria Quart qui s’enfrontaria a Marquesat. També queda per veure la partida que Marquesat té ajornada contra Montserrat, però ningú pot pensar que no guanye Marquesat, ja que l’equip de Montserrat en esta competició no és la mateixa que la del Trofeu El Corte Inglés.
 
A Meliana, partida del grup A, han guanyat els locals (Rubén, Gabri, Adrià i el feridor Guillem) a Beniparrell (Julián, Ponce i Adrián amb el feridor Ruiz), per 70-30.
 
I en partida del grup B, Foios (Alberto, Aucejo, Ximo i el feridor Juanma) s’ha imposat a Borbotó (Martí I, José, Adrià i Castelló) per 70-40, per la qual cosa ocupa de forma provisional el primer lloc del grup, ja que Marquesat descansava. Però Foios ja ha acabat i a Marquesat encara li resta per jugar una partida, contra Montserrat.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article