Fem Pilota - Capçalera

En la Copa Edicom, Marquesat i Quart de les Valls són líders als seus grups

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls. 

Els equips del Marquesat i Quart de les Valls manen en les respectius grups, A i B, de la Copa Edicom de galotxa, competició reservada per a jugadors residents en el poble o que porten almenys cinc anys defensant la samarreta dels equips participants.

Al carrer de Quart de les Valls, l'equip format per Alex, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis han guanyat Meliana (Rubén, Adrià, Sergi i el feridor Miquel) per 70-15. Quart continua intractable al seu carrer i ha estat molt superior a uns rivals que en tot moment han lluitat molt, però no han pogut fer més que tres jocs.

En juvenils, en canvi, han sigut molt superiors els de Meliana, amb un jugador com Guillem que ha destacat sobre tots. I ha guanyat Meliana, 50-20.

A la canxa de Massalfassar, l'equip del Moro, Ximo i Jorge s'han imposat Beniparrell B per 70-40, després de remuntar un 40-20. Amb un gran esforç, els de l'Horta Nord han aconseguit un triomf que se'ls havia posat costera amunt. Molt bé el Moro, que ha hagut de jugar de mitger per adreçar el seu equip.

I en l'altre grup, Foios ha guanyat a domicili a Montserrat, 30-70, amb una brillant actuació d'Aucejo, Ximo i Ajzay més el feridor Jorge.

I Marquesat també ha estat superior a Beniparrell A, al qual ha guanyat a domicili, 30-70.

Continuen al front del grup A, Quart i Massalfassar. I del grup B, Marquesat i Foios.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article