Fem Pilota - Capçalera

Massalfassar només aconsegueix fer un joc al carrer de Quart de les Valls en la Copa Edicom

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls. 

La partida entre els equips de Quart de les Valls, subcampió del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, i Massalfassar, de la Copa Edicom estava rodejada de prou expectació, ja que en aquest equip juga Javi El Moro, figura estelar dels de Quart en el Trofeu El Corte Inglés i que hui s’enfrontava als seus companys del torneig més important de galotxa. Tanmateix, la partida no ha tingut gens d’emoció, ja que els de Quart han estat prop de fer la partida “sabatera”, perquè la victòria ha sigut per 70-5.
 
Només un joc ha fet l’equip de Massalfassar, format per El Moro, amb Ximo i Paco, davant José Salvador, el Xato, Juan Antonio (Alex) i el feridor Bervis. I el resultat respon al fet que el feridor Bervis ha guanyat mitja partida per als de Quart, que en tot moment han dominat de forma còmoda uns rivals que s’ha vist impotents i mai han trobat la manera de fer front als local.
 
L’afició esperava molt més d’una partida que s’havia anunciat com “la partida del morbo” per vore què feia El Moro davant dels seus companys en l’altre torneig de la modalitat. Però només s’ha pogut vore les bones maneres de José Salvador, que cada dia agafa més confiança i ha estat molt bé. Com també han rendit de forma excel·lent el Xato i Juan Antonio. I sobretot, el feridor Bervis.
 
Victòries de Meliana i Borbotó a domicili

Per altra banda, l’equip de Meliana, integrat per Rubén, Gabri (Adrià) i Manel s’ha imposat a domicili al de Beniparrell A, per 55-70. Els de Meliana han anat quasi sempre per davant, però els de l’Horta Sud han reaccionat fins aconseguir els 50 tantos i quedar-se un punt dels tres.
 
Borbotó també ha guanyat en la canxa de Marquesat per 60-70, en una partida prou renyida, però en la qual els de casa han acusat la baixa d’Àngel, que juga habitualment al bot. Per tant, Gerardo, Sopetes II i Pau, amb el feridor Benja, han perdut i han aconseguit també un punt, mentre Borbotó se n’ha endut dos.
 
I Foios (Alberto, Aucejo i Gavilá, més el feridor Raúl) han guanyat davant Beniparrell B (Costa, Samuel, Gil i el feridor Gabi), per 70-40. Partida que han dominat de forma seriosa els de l’Horta Nord, que formen un equip conjuntat i de prou ofici.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article