Fem Pilota - Capçalera

Si vols conèixer la pilota, vine a l’escola de Castelló de la Ribera

Món Escolar

Després de 8 anys, el poble de Castelló, la Ribera Alta, tornarà a tenir escola de pilota gràcies al treball i insistència del club de la localitat i la col·laboració de l’ajuntament.

El poble de Castelló ha comptat sempre amb molta afició a la pilota valenciana, sobretot a la modalitat de raspall, i ha sigut bressol de grans figures de la pilota. Fede, Agustí, Marrahí, Ricard, Guillem... tots ells s’iniciaren a la pràctica del nostre esport autòcton gràcies a l’escola de pilota que existia al trinquet amb els consells dels monitors que passaren per l’escola, Salvador Murillo, Salvador Aparicio, Agustí i Batiste Llopis.

Ara, el club, 8 anys després del seu tancament, vol tornar a impulsar el seu funcionament, i que els xiquets i xiquetes del poble de Castelló i els seus voltants tinguen la oportunitat de divertir-se practicant esport i conèixer de prop els grans valors integrats al nostre esport autòcton.

Per tant, tots aquells que estigueu interessats este dissabte 12 a les 10 del matí al frontó del poliesportiu municipal, hi haurà una reunió informativa per a pares i mares i a continuació la primera classe del curs 2015-2016.

Va de bo!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article