Fem Pilota - Capçalera

Comença l’Edicom de Galotxa amb un duel entre Borbotó i Marquesat

Galotxa

Paco Durà/Borbotó.
 
L’actual campió de la Copa Edicom de galotxa,  Borbotó, enceta hui la competició a la seua canxa, amb la novetat que el resto Julián Martí no estarà de titular, si bé continua inscrit i podrà entrar en l’equip al llarg de la competició.
 
En un principi pensaven que no anava a participar gens, perquè juga més partides al trinquet. Però a última hora, ha canviat d’idea i s’ha inscrit per poder jugar amb els de Borbotó, encara que hui eixirà de titular Adrià, jugador de la pedania que disputava el Trofeu El Corte Inglés amb l’equip de segona categoria. Borbotó s’enfrontarà a Marquesat, un dels millors equips de la modalitat i s’espera una partida força interessant.
 
En la resta de partides de primera categoria del mateix grup destaca també hui la partida de Beniparrell A contra Massalfassar, equip que recupera a Javi El Moro per a disputar la Copa. I Foios jugarà contra Beniparrell B.
 
En l’altre grup, on estaran equips com Quart de les Valls, que recupera a Montesa, junt al Xato, Guillermo i Juan Antonio, a més a més de Montserrat, actual campió d’El Corte Inglés de galotxa.
 
En total seran nou els equips que disputen en primera categoria la Copa Edicom, distribuïts en dos grups; mentre que en segona categoria seran huit els equips que disputaran les partides al llarg dels propers mesos.

  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article