elmusa

Kiwa-Quart i Montserrat B disputen la final del Corte Inglés a Faura

En juvenils, la final enfronta Massalfassar i Montserrat

Galotxa

Paco Durá / Faura.
 
La final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa és l’esdeveniment més esperat cada temporada per al món amateur. I ja està tot a punt en la canxa de Faura, per acollir aquest dissabte les finals de juvenils, primer, entre Montserrat i Massalfassar. I després, la de primera categoria, entre l’actual campió, el Kiwa-Quart de les Valls i el Montserrat B.
 
La doble condició de finalista del club de Montserrat portarà molta gent d’aquest poble a la final. I també cal esperar molts aficionats de Quart de les Valls, donada la proximitat de Quart i Faura. Per això s’espera que la canxa estiga de gom a gom, quan demà a les 17 hores comence la final de juvenils.
 
La primera final es preveu prou renyida, ja que Massalfassar i Montserrat són dos equips de jovenils que han demostrat al llarg de la competició que són els millors i pot ocórrer qualsevol cosa.
 
I en la final de primera, el Kiwa-Quart partirà com a favorit, ja que està en molt bon moment de joc. I, a més a més, ha guanyat enguany en les dues confrontacions que han tingut tots dos equips.
 
De tota manera, el president del club de Quart, Juan A. Castillejo, diu que “veig molt bé l’equip, però tenim davant un rival a tenir en compte i no ens podem descuidar gens. Cal eixir amb molta tensió i anar a per totes. L’equip va entrenar el passat dimarts a Faura i veig molt bé a tots. Però en una final pot passar de tot, encara que confie en revalidar el títol”. Jugaran els de sempre, Javi El Moro, Guillermo, el Xato i el feridor Bervis, amb Juan Antonio en la banqueta.
 
I per part de Montserrat B jugaran Marc, Pepet i Odín, amb el feridor Pau Cerveró. I Pau ens diu que “anirem a la final amb molta il·lusió, si bé sabem que ells son favorits, però en una partida així també intervenen els nervis i altres coses. Per tant, cal jugar-la i a esperar”. De Montserrat anirà un autobús i molts vehicles particulars per animar els dos equips del poble.
 
Com a dades estadístiques, cal assenyalar que Montserrat ha disputat ja vuit finals, de les quals n’ha guanyat quatre, l’última en 2013. I Quart n’ha jugat quatre i n’ha guanyat una, en 2014.
 
Finals de trinquet a Torrent
També, diumenge, al trinquet de Torrent es juguen les finals de la modalitat de trinquet del Trofeu El Corte Inglés. En la primera, Algímia d’Alfara contra Borriol. I en segona, Alfara de la Baronia contra Torrent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article