elmusa

Kiwa-Quart i Montserrat B disputaran la final del Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durá / Quart de les Valls i Montserrat. 

Els equips de Kiwa-Quart i Montserrat B disputaran la final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, el proper dissabte, dia 18, a la canxa de Faura. Així arriben a la final els dos equips que al llarg de la competició han anat sempre al front de la classificació. Mentre que en juvenils, disputaran la final, el mateix dia, els equips de Montserrat i Massalfassar. 
 
En les partides de tornada de semifinals, s’ha complit el pronòstic i no ha hagut lloc per a la sorpresa. El Kiwa-Quart (Javi El Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis) han vençut al Beniparrell (Fran, Herrera, Ponce i el feridor Toni) per 70-10. Un resultat esperat, després que els de Quart ja guanyaren la partida d’anada per 40-70.
 
A la canxa de Montserrat la partida ha tingut més equilibri en la primera meitat, ja que després de tenir avantatge els de Montserrat (Marc, Pepet, Odin i el feridor Pablo), per 20-5, davant Marquesat (Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja), han igualat a 20. La qual cosa ha donat pas a una fase de major emoció fins als 40 tantos. A partir d’ací, ja s’han imposat els de Montserrat  i la recta final ha sigut de clar domini seu.
 
Ara cal esperar una final prou renyida entre dos equips que han demostrat ser els millors. Si bé, en una final pot passar qualsevol cosa. I, per tant, hi haurà pronòstics per a tots els gusts.
 
Bar Valencia-Quart, campió de quarta categoria
De moment, la final de quarta categoria l’ha guanyada, a la canxa de Faura, l’equip Bar València-Quart, format per José Salvador, Alex, Acacio i Marcos. S’han imposat 70-60 a l’equip d’Alginet, integrat per Salva, Julio, Dani i Adolfo, en una partida de molt d’equilibri i emoció, ja que els de Quart han donat la sorpresa a l'anar davant des del principi dos o tres jocs. Un avantatge que en la recta final només era d’un joc i fins i tot els marcador ha estat igualat en un moment.
 
Però els de Quart, amb la magnífica actuació del rest, José Salvador, una gran promesa del trinquet, i la valentia i decisió d’Alex al mig, i d’Acacio davant, encara que el punter no ha tingut el millor dia. Han sabut entre tots, a més del feridor Marcos, superar a un equip que sobre el paper era favorit, ja que els jugadors d’Alginet, juguen de forma periòdica al trinquet i en una canxa tenien moltes coses a favor. A més, els tres nets del mític Juliet d’Alginet (Salva, Julio i Adolfo) són destacats jugadors en els Jocs Escolars de la Generalitat.
 

L'equip de Bar - València Quart amb tota la seua afició celebrant la victòria. Fotografia: Paco Durá 
 
Salva Palau, un jugador esquerrà que porta la pilota molt forta, ha fet molts quinzes, però potser li ha faltat un poc més d’encert en algunes jugades. I tan els com els seus companys s’han vist sorpresos per la partida que han fet Jose Salvador i la resta de rivals.
 
A la fi, els de Quart s’han endut la copa i han sigut passejats al muscle pels seguidors, que n’eren molts, ja que el seu poble està molt prop de Faura.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article