Fem Pilota - Capçalera

Montserrat B i Kiwa-Quart s’avancen en les semifinals del Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durá / Alfarp-Beniparrell. 

Els equips de Montserrat B i Kiwa-Quart han pegat primer en les semifinals del trofeu El Corte Inglés de galotxa, al guanyar, respectivament, a domicili a Marquesat i Beniparrell, en les partides d’anada. Açò suposa que tenen, almenys, un peu dins la final que es disputarà el proper dia 18 a Faura.
 
El Montserrat B, format per Marc, Pepet, Odin i el feridor Pablo, s’han imposat en la canxa d’Alfarp, a l’equip del Marquesat (Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja), per 65-70. Un resultat ajustat, però que dóna prou de moral als de Montserrat per encarar la partida de tornada en la seua canxa.
 
Al principi, Montserrat ha tingut l’avantatge de 40-20, ja que s’ha mostrat d’eixida més encertat que els locals. Tanmateix, després han reaccionat bé els del Marquesat i han arribat a igualar el marcador, posant emoció en la partida, si bé a la fi Marc i els seus companys han sabut nugar el resultat. Segons el feridor Pablo: “És un resultat que no és definitiu, però que ens obri molt les portes de la eliminatòria, ja que pensem que en la nostra canxa podem  guanyar per més diferència”.
 
Remuntada del Kiwa-Quart a Beniparrell
I a la canxa de Beniparrell, els actuals campions, el Kiwa-Quart han guanyat per major diferència, 40-70. Un resultat que reflexa la superioritat de Javi Moro, Guillermo, el Xato i el feridor Bervis, davant Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni, encara que al principi les coses s’havien posat de cara per als de l’Horta Sud, que han arribat a posar el marcador 25-5 de la seua part.
 
En els primers jocs, Julian, Herrera i Ponce portaven la pilota sempre molt calenta i trobaven tots els racons de la seua canxa per guanyar el quinze. Mentrestant, els de Quart feien tot el contrari. No podien rematar quasi mai les jugades i sempre arribaven un segon tard a colpejar la vaqueta. A més, que la pilota els ha dit prou en eixos sis jocs primers. Si bé no cal oblidar que “la pilota sempre li diu al qui més juga”.
 
Després del 25-5 en contra, els de Quart de les Valls han reaccionat molt bé. El Moro feia més el bot i des del rest tornava amb les dues mans tot el que li arribava. També Guillermo ha començat a fer quinzes i portava la pilota dalt en nombroses ocasions. I davant el Xato també estava sempre atent a les que li queien. Per tant, s’ha produït la remuntada favorable als de Quart i també pareixia que la pilota els ‘pintava’ més, però era perquè jugaven doble que al principi. En resum que el marcador s’ha posat 40-30 i 50-40 de la seua part, fins que han acabat passant per damunt dels de Beniparrell, que ja no podien, encara que ho han intentat de totes les maneres. Fins i tot, en un joc, Julián i Herrera s’han canviat de posició en el joc del rest. Ara, amb el resultat de 40-70, és evident que els de Beniparrell tenen poques possibilitats de sorprendre en la tornada al carrer natural de Quart. Però les partides cal disputar-les i dissabte es tornaran a veure a partir de les 16 hores.
 
Juvenils
En juvenils, els de Montserrat han guanyat a domicili a Beniparrell, 10-50, per la qual cosa tenen peu i mig en la final de Faura, on hauran d’enfrontar-se el guanyador a l’eliminatòria entre Faura i Massalfassar. En la partida d’anada ha guanyat Faura, 50-40, en una partida molt renyida i que ha deixat molt bon sabor a l’afició.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article