Fem Pilota - Capçalera

Definides les semifinals d’El Corte Inglés de galotxa

Kiwa-Quart, Montserrat B, Marquesat i Beniparrel aconsegueixen classificar-se per a les semifinals d'El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durá / PilotaVeu.  
 
Els quatre equips classificats per a les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa seran: Kiwa-Quart, Montserrat B, Marquesat i Beniparrell, que disputaran les partides d’anada el proper dissabte de la següent manera: Beniparrell-Kiwa Quart i Marquesat-Montserrat B. I una setmana després es jugaran les de tornada.
 
Açò ha quedat definitivament establert, després de disputar la darrera jornada de la lliga de classificació, en la qual l’actual campió, el Kiwa-Quart ha vençut el Beniparrell, per 70-10. Un resultat premonitori del que pot passar en les semifinals entre estos dos equips, primer i quart classificat, respectivament en la lliga de classificació. En la partida d’aquesta jornada, pel Kiwa-Quart jugaven Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis. És a dir, amb Javi El Moro en la banqueta. Mentre Beniparrell tampoc alineava Herrera i jugaven Julián, Ponce i Toni. Els de l’Horta Sud no han trobat mai el carrer de Quart i els locals, sense massa problemes els han vençut. Ara caldrà esperar a veure què ocorre en la propera partida de semifinals.
 
Per la seua part, el Montserrat B, Marc, Pepet i Pablo s’han imposat als de Foios, Emilio, Tino, un juvenil i amb Juanma de feridor, per 70-40. Partida també de poc de nervi, ja que estava tot decidit.
 
A Borbotó, l’equip de la pedania, Julián, Jose i un juvenil han superat el Massalfassar, Jorge, Ximo i Paco per 70-45, partida que tampoc decidia res de cara a la classificació.
 
Les Valls desqualificat per la Federació
Mentre que la partida entre Marquesat i Les Valls no s’ha disputat per desqualificació de l’equip de Les Valls, perquè no va disputar la partida del passat dia 13 de juny contra Montserrat A. I la Federació entén que s’ha infringit la normativa, per la qual cosa el sanciona a no acabar la partida que restava de competició. Al club sancionat no li ha agradat gens la postura federativa i diu que l’any passat es va donar una situació molt pareguda amb l’equip de Godelleta i no el van sancionar. A més, al·leguen que no van jugar degut a les moltes baixes que tenien per lesions.
 
La classificació final ha quedat així:  
EquipPunts
Kiwa-Quart 46
Montserrat B 42
Marquesat  36
Beniparrell32
Montserrat A 32
Borbotó 29
Massalfassar 25
Les Valls 13
Foios 8
Meliana  3

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article