elmusa

Pedreguer acull el desafiament de la joventut amb 1000 euros d’eixida

Participa


Este Dissabte al trinquet de Pedreguer tenim una cita d'eixes que fan afició, atractiva de valent, perquè s’enfrontaran dues parelles en un desafiament de 1000 euros d'eixida. Dues parelles de joves que ja són jugadors de pilota consagrats: Ferrer i Saxa contra Giner i Conillet. 

El desafiament sorgeix a partir d’una partida que es va jugar al mateix trinquet, molt competida, amb més de dues hores de duració eixint iguals a 20 i sense feridors, es va aplegar a iguals a 55 i els xicons ho donaren tot, el 150 per cent de les seues possibilitats... eixe dia els 4 van créixer esportivament,  i a més a més la sana rivalitat que existeix entre ells es va accentuar, perquè els dos bàndols senten que poden guanyar, confien en els seus companys, saben que si juguen compenetrats són capaços de tot. 

El bàndol roig: Ferrer, jove rest esquerrà de Llíber ja s'anuncia alternativament a les partides de professionals i a les de juvenils, donant guerra a uns i a altres, amb un bot de braç violent i una actitud guanyadora juga amb Sacha, un xic d'Orba que fa uns mesos es va posar el pantaló blanc,  amb quinze anys està jugant amb molt de coneixement i soltesa, impròpia de l’edat. 

El bàndol blau. Giner, de Murla, fill i net de jugadors de pilota, juga de rest i acaba de guanyar el títol de campió individual sub 18, domina totes les jugades, reboter clàssic, plàstic,  una delícia sentir el seu potencial, jugarà en companyia de Conillet d'Orba, un jugador que ja està jugant amb els professionals de punta o en parella de mitger, està en un moment ascendent, sembla que cada dia juga més,  i ja té guanyat el respecte de tota la nòmina dels professionals, amaga bé la pilota i l'imprimeix violència.

Es repetirà la mateixa partida, esta vegada eixint com de costum a Pedreguer iguals a 15 i hauran dos pilotes seminoves al caixonet, tindran una falta a cada joc i guanyarà el qui podrà. 
 

Cartell de les partides. Fotografia Raül Ivars 
 
Es jugarà una partida prèvia amb el milloret dels joves,  jugarà Francès i Jordi de Sella contra Carlos II i Carlos de Genovés . 

Pensant en facilitar al públic en general l'assistència es posarà una entrada popular única de 5 Euros,  perquè ningú puga tenir excusa per quedar-se a casa.
Aficionat, anima’t, arrima’t aquest dissabte a veure la flor i nata dels joves a Pedreguer, en una vesprada de baptisme de foc per tots els participants. 

Raül Ivars
Pedreguer 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article