Fem Pilota - Capçalera

Beniparrell s’imposa a Montserrat B i el Kiwa-Quart és líder d’El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durá/Beniparrell.
 
L’actual campió de galotxa, el Kiwa-Quart s’ha proclamat primer de la lliga de classificació, una setmana abans  que s’acaba la fase que dóna dret a disputar les semifinals del Trofeu El Corte Inglés als quatre primers classificats, que seran els mateixos que van davant des del principi.
 
La derrota de hui del Montserrat B (Marc, Pepet, Odin i Pablo de feridor) en la canxa del Beniparrell (Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni), per 70-60, fa que els de Montserrat es queden a quatre punts dels de Quart, per la qual cosa, este equip s’assegura acabar primer del grup a falta de la darrera partida, que enfrontarà als de Quart i Beniparrell. Hui la partida ha estat molt renyida i a la fi s’han imposat els de l’Horta Sud, amb una completa actuació.
 

Equip de Beniparrell, Herrera, Ponce, Julian i Toni. Foto: C.P.V.Beniparrell
 
Per altra banda, el Monserrat A (Pasqual, César, Odín i el feridor Añó) han guanyat als de Marquesat (Àngel, Gerardo II, Eugeni i el feridor Benja), per 70-15. Una partida còmoda per als de Monserrat A, si bé els ha resultat insuficient la victòria per aconseguir la quarta plaça de la taula, ja que Beniparrell els avança pel punt aconseguit hui davant el Monserrat B.
 
Massalfassar (Jorge, Ximo i Paco) ha vençut al Meliana (Manel, Sergi, Adrià i Gabri) per 70-30, en un bona partida dels locals, encara que ja no els dóna per entrar en semifinals.
 
I el mateix li ocorre al Borbotó (Martí I, José i Castelló) que han guanyat a domicili al Foios (Emilio, Tino i un juvenil, més el feridor Benja), per 5-70. Un resultat escandalós, que reflexa la situació tan dolenta en la qual ha caigut l’equip de Foios, degut a la lesió del seu millor jugador, Roberto.
 
I el Kiwa-Quart també ha guanyat sense problemes al Mobles Guillen-Les Valls, 10-70, segons s’assenyala en l’acta que han signat els respectius delegats. La partida fou adelantada a la jornada de divendres i en l’equip local hi havia moltes baixes.
 

Equip de Kiwa-Quart de les Valls. Fotografia: Paco Durá
 
La classificació, a falta d’una jornada per acabar la lliga de classificació  és la següent:

EquipPunts 
Kiwa-Quart                          43
Montserrat B    39
Marquesat 33
Beniparrell   32
Montserrat A   29
Borbotó         26
Massalfassar  25
Les Valls        13
Foios            9
Meliana           3

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article