Fem Pilota - Capçalera

Xavi d’Ondara, Campió Autonòmic d’escala i corda benjamí

Món Escolar

Paco Durá / Massamagrell.
 
Xavi Capellino, de l’Escola de Pilota d’Ondara, s’ha proclamat campió autonòmic d’escala i corda, categoria benjamí, en la fase final disputada ahir dijous al minitrinquet municipal de Massamagrell. En la final absoluta, Xavi va vèncer Pedro, de l’Escola de Petrer, per 15 “tantos” a 5.
 
En la fase final participaven huit representants de les escoles de pilota d’Ondara (2), Petrer, Massamagrell, Oliva, Almussafes, Algímia d’Alfara i Vila-real.
 
S’han enfrontant en dos grups de quatre, dels quals han resultat primers classificats Xavi, d’Ondara i Pedro, de Petrer. I segon de grup, Jordi, de Massamagrell, i Miquel d’Oliva.
 
Tots han fet palesa la seua bona preparació i condicions, si bé els nervis s’han deixat sentir en els joves pilotaris, per la qual cosa, les partides han tingut prou d’incertesa. A la fi, Xavi, d’Ondara, ha sigut el millor i s’ha proclamat just campió, per davant del subcampió, Pedro, de Petrer, 15-5.
 
També s’ha disputat la partida per al tercer i quart lloc, en la qual Jordi, de l’Escola de Massamagrell, ha guanyat davant Miquel d’Oliva, per 15 “tantos” a 5. Tot això, enmig de forts aplaudiments del públic que animava els jugadors.
 
En acabar s’ha fet el lliurament de medalles i diplomes que atorga la Federació de Pilota. I han assistit l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, a més dels regidors Damián Crespo i Sabrina León. I per part de la Federació el vicepresident, Conrado Ferrando.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article